pomiešané čipsy -smotanovo- cibuľové, cola, pomaranč a gumený mackovia xD som myslela, že tých mackov budem vidieť plávať v záchode...neodporúčam túto kombináciu! xD
môj milovaný brat nechal celý deň na poličke v kuchyni pri okne (kde skoro celý deň svieti slnko) maslo... masielko pekne zoxidovalo, spravila sa tam kyselina (metánová myslím ...
brat sa potom tváril, že sa nič nestalo, vrátil ho do chladničky... a ja som si ho natrela na chlieb (blee)
celú noc som strávila s hlavou vopchatou v záchode...
@etelnair no presne!!! tiez som z toho bola prekvapena!!! asi tu bol rozdiel ze toto som sa normalne zgrcala tak to malo ten svih po poziti vacsieho mnozstva viacpercentnych napojov si strkam prsty do krku asi to bude tym. musim sa nabuduce spit tak ze sa pogrciam spontanne potom ti poviem cim to je
Hríby. Sušené. Vlastne surové... lenže som nevedela že sú surové Teraz nemôžem cítiť žiadne hríby, lebo ma napína... aj keď si na to len spomeniem mi je zle. A toto sa mi stalo prvýkrát, nikdy mi nebolo zle keď som si niečo predstavila. Ale ten zápach a tá chuť sa mi tak vryla do pamäte že hríby už asi nikdy jesť nebudem :/
lokse s "husacou" pecienkou na vianocnych trhoch v Bratislave... ta pecienka bola kysela... to som este nezazil, no hnus... raz som si odkusol, a zvysok zahodil do kosa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
brat sa potom tváril, že sa nič nestalo, vrátil ho do chladničky... a ja som si ho natrela na chlieb (blee)
celú noc som strávila s hlavou vopchatou v záchode...
proste také párky nakrájané na malé kúsky... zle mi je keď si na ne len pomyslím ...
v Barcelone som si dala ich narodnu "pochutku" , ktora nebola vobec zla ale moj zaludok mal nato co je chutne iny nazor zrejme