Dvakrát som objednávala z Martinusu a nikdy viac to neurobím. Na poslednú objednávku už čakám viac ako mesiac a ak mi do piatku neprídu knihy, nebudem mať čo čítať najbližších 6 týždňov.
ak nemajp knihu na sklade, tak objednávam z martinusu, ale idem si to vyzdvihnúť na predajňu..
a minule som objednala z abcknihy, veľmi veľmi často tam majú akcie poštovné zadarmo, takže som platila iba za knihu a kuriérom mi to do týždňa prišlo
a zo zahraničných objednávam z Book Depository, asi 4x som odtiaľ už knihy objednávala a vždy prišli v pohode, tak do 2-3 týždňov, platí sa vopred a tiež je poštovné free.. aj dnes som práve odtiaľ objednávala
@tikalok na dobre slovo myslim vyslovene bez hocijakej objednavky, zaznamu atd, stylom posli mi v obalke peniaze a ked dojdu poslem ti knihu ja som chcel z antikvariatu zatial jednu knihu a skoncil som pri tomto, ze ci tak zvyknu fungovat bezne
@etelnair aha, tak väčšinou to ide cez objednávku a obálku s peniazmi som zatiaľ nebol nútený použiť, takže až hentak to podľa mňa väčšinou nefunguje. raz som iba cez bazár od niekoho chcel knihu, poslal mu tých pár korún na paypal a on mi knihu poslal, to bola taká suma, že sa mu určite neoplatilo so mnou vybabrávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mám dobré skúsenosti s oboma
a minule som objednala z abcknihy, veľmi veľmi často tam majú akcie poštovné zadarmo, takže som platila iba za knihu a kuriérom mi to do týždňa prišlo
a zo zahraničných objednávam z Book Depository, asi 4x som odtiaľ už knihy objednávala a vždy prišli v pohode, tak do 2-3 týždňov, platí sa vopred a tiež je poštovné free.. aj dnes som práve odtiaľ objednávala
ABCknihy.sk (taktiež ceny + super akcie poštové zadarmo
Martinus.sk (to pozná snáď každý
a kupujem v kníhkupectvách, milujem šuštanie stránok kníh