pred niekoľkými rokmi som ešte na video kameru na kazetu natočila niečo, čo by som teraz chcela po toľkých rokoch dať do digitálnej podoby. Vedeli by ste mi pomôcť, ako na to?
neviem ako sa to presne vola ale aj my sme mali doma stare pasky a oco to nejakym prehravacom hodil na DVDcka (uz ho nemame takze neviem presne co a ako ale:
1. kup dvd recorder a predpokladam ze vhs prehravac mas, pusti kazetu a nahraj na dvdcko co sa deje na telke
2. kup dvd recorder + vhs (combo, ale nvm ci take existuje a tam sa to urcite bude dat nahrat..
kazdopadne, chod sa popytat do nejakeho obchodu, kup to a ak to nebudes uz potrebovat tak to mozes vratit (v niektorych obchodoch az do 30 dni bez udania dovodu)
jedine co ma napadlo momentalne az mas tu kameru este a dvd cko ktore vie nahravat filmy do pamete alebo na dvd-r...tak spoj kameru a tv a ides alebo to visie
@adrenalineismylife v podstate ide len o to ze zapnes kazetu na VHS prehravaci, a na DVD rekorderi zapnes REC (hned ked zbadas na obrazovke to co chces nahrat.- ale ak to nevidis treba pohladat na ktorom kanali to je. ... skus viackrat stlacit nulu na dialkovonm..(ak nie ..treba skusat).. a ak video mas vypnute , znak ze mas spravny kanal je, ze ta obrazovka bude modra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
popozeraj na nete/v shopoch "video grabber" do USB portu, avšak počítaj, že lacné to zrovna nie je...
1. kup dvd recorder a predpokladam ze vhs prehravac mas, pusti kazetu a nahraj na dvdcko co sa deje na telke
2. kup dvd recorder + vhs (combo, ale nvm ci take existuje a tam sa to urcite bude dat nahrat..
kazdopadne, chod sa popytat do nejakeho obchodu, kup to a ak to nebudes uz potrebovat tak to mozes vratit (v niektorych obchodoch az do 30 dni bez udania dovodu)
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
ak nebudeš potrebovať, predaj ďalej
len treba vedieť čo ako zapojiť
@adrenalineismylife v podstate ide len o to ze zapnes kazetu na VHS prehravaci, a na DVD rekorderi zapnes REC (hned ked zbadas na obrazovke to co chces nahrat.- ale ak to nevidis treba pohladat na ktorom kanali to je. ... skus viackrat stlacit nulu na dialkovonm..(ak nie ..treba skusat).. a ak video mas vypnute , znak ze mas spravny kanal je, ze ta obrazovka bude modra.