@kakofonicka Ja som tak vedela, že na niečo zabudnem! nemohli by ste prosím niekto vytvoriť túto istú anketu ešte raz a pridať tam dejepis? Vážne by som vám bola hrozne moc vďačná!
Ak to nebude nikomu vadiť (a nikto ma nepredbehne - ale bola by som vďačná, keby hej), tak vytvorím anketu o 3 hodiny ešte raz, lebo ma to štve :/ A to som 10 minút rozmýšľala, aký je ešte na gymnáziách maturitný predmet, dokonca aj google som použila. Hold, 10 rokov robí veľa, ešte s mojou pamäťou
@misfit44 ekonomiky mi až tak ľúto nie je, lebo som chcela zaradiť najmä hlavné predmety na gymnáziách. A teda ekonomika ešte pred 10 rokmi bola súčasťou NOS. Neviem, ako je to teraz...
Zo života som maturovala. A pracovala som vo firme Durex. A bývala som v Saint Tropez. Jo, to boli časy. A mala som vtedy takú poruchu vnímania ale to s tým nesúvisí...
s noskou som si bola istá a zvažovala som matiku alebo biolu, vzhľadom na vš a na to, že uprednostňujem menej sa učiť a viac logiky, som si dala matiku, keby som šla dnes, dala by som asi biolu vzhľadom na školu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
takže som sa v podstate učila len na dva predmety
... proste matfyz trojkombinácia
Ja som maturovala zo slovenciny, spanielciny, matematiky a spanielskej biologie.
Ja si pamätám už len, že z chémie som si vytiahla p4 a p5 prvky a potom som zo stavebnice stavala molekuly.
+ psychologia a dejiny umenia (lahsie nebolo)