iba z práce a z efektu ktorý z nej vzniká, nedostatok času na seba ktorý mi poskytoval pocit pokoja a slobody ... ale tak časom sa to upraví vzhľadom k okolnostiam ktoré vzniknú
a kedže nemám priateľku, tak iný stres už nepoznám
stres mam uz len pri pomysleni na to ze o dva mesiace letim naspat z azie do europy,a to dost nevychytanym letom,a ked sa nieco malicko dojebe tak sa to za tym zruti ako domino
celkovo mam stres z toho ze sa vraciame do anglicka a nemozem povedat ze by som mal nejaky tip top plan
Mám stres z toho čo ma čaká a že sa nebudem vedieť rozhodnúť, rozhodnem sa zle a potom budem plakať pol života, že je všetko zlé a môj život je zlý.
Väčšinou to tak chodí. A obávam sa, že to vážne príde pretože teraz je všetko až príliš super.
čojaviém, takto zfleku ma napadlo napríklad skúškové alebo že sa nedostanem na ďalšie vzdelanie, ale sekundu na to som si uvedomila, že z toho vlastne až taký stres nemám a neviem, či z niečoho fakt že mám :happy:
zo školy,častokrát mám stres zo stresu,stres z nových ľudí,stres z vystupovania,keď nestíham,keď niečo neviem
zo všetkého ako @32 ..ja som vystresovaná stále a keď nie som v strese,tak som v smútku.
Stresy mám doma ale ešte 20 dní a keď všetko vyjde ideme sa sťahovať!
Potom budem mať stresy so starostí o domácnosť a spoločný život
A stresy mávam ešte z práce, z maserky ktorá nevie ani slovensky ani anglicky, zo zamestnankin ktoré nič nevedia a ruky od práce dávajú, z nadriadeného.. Z niektorých jebnutych ľudí ktorí sú nepríjemný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
boze, dufam, ze od nej budem mat pokoj od leta
a kedže nemám priateľku, tak iný stres už nepoznám
celkovo mam stres z toho ze sa vraciame do anglicka a nemozem povedat ze by som mal nejaky tip top plan
Z priskoreho odoslania komentu tiez
Mne je fajn. Ako vždy.
Väčšinou to tak chodí. A obávam sa, že to vážne príde pretože teraz je všetko až príliš super.
zo všetkého ako @32 ..ja som vystresovaná stále a keď nie som v strese,tak som v smútku.
Potom budem mať stresy so starostí o domácnosť a spoločný život
A stresy mávam ešte z práce, z maserky ktorá nevie ani slovensky ani anglicky, zo zamestnankin ktoré nič nevedia a ruky od práce dávajú, z nadriadeného.. Z niektorých jebnutych ľudí ktorí sú nepríjemný
z maturitnej práce
z učiteliek
ale inak no proste zo vsetkeho s celeho zivota