Predstavte si, že je niekto, na kom vám stále záleží a komu kedysi záležalo na Vás. Niekto, s kým ste skončili vzťah no aj napriek tomu vám zostalo kamarátstvo.
Ako bežní kamaráti ste raz za čas vybehli von, normálne sa spolu bavili. Tak, ak
@adinqa dovtedy dokym si ten clovek nenasiel druheho bola si pre neho prvorada v zivote a dufal ze sa snad este mozno date dokopy no ked si uz dakoho nasiel .. vykaslal sa na teba pretoze ma ju a uz ta vlastne nechce ...
V živote prichádzajú okamihy.....keď zistíme, komu na nás záleží...komu NIKDY nezáležalo... komu UŽ VIAC nezáleží... a komu NAVŽDY bude... A tak sa nezaujímaj o ľudí z tvojej minulosti...pretože tam musí byť dôvod, prečo to NEDOTIAHLI do tvojej budúcnosti.....
do tretieho odstavca je to čisto môj príbeh , no už tiež začína na mňa kašľať
áno, je to časom, všetko raz skončí, až na malé výnimky ...ľudia sa menia, aj ked sľubovali, že nikdy, príde niekto iný, zaujme viac a zrazu akoby človek zabudol, koho mal a s kým bol šťastný a ak mu ten nový vzťah skončí, potom si spomenie...
Takých tu už bolo a koľko ešte bude. Ako to už bolo spomenuté treba sa naučiť robiť veci pre druhých nezištne a veriť, že raz sa ti to nejakým spôsobom vráti a že ľudia odchádzajú a aj prichádzajú stým nenarobíš nič Ja som sa to naučila, dokážeš to aj ty. Tak hlavu hore .
Mňa vždy viac menej fascinoval ten princíp, že niekto príde, potom odíde, ostane po ňom diera, potom si tú dieru všimneme, potom príde niekto iný, potom na tú dieru viac-menej zabudneme, potom aj ten druhý odíde atd. stále dookola.
je to normálne... tiež mám X kamarátov, ktorých mám rád... ale nenapíšem im ani bohovi... niekedy len z čistej pohodlnosti, inokedy ozaj preto, lebo nemám čas. ale beriem to prirodzene - nemôžem si s každým písať dennodenne... a vyberať "taaak, včera som napísal tomuto, tejto a tomuto, tak dnes musím tejto, tejto a tomuto" by IMO bolo prinajmenšom divné
@adinqa - ani nevieš ako Ti rozumiem... Ako môžeš pre niekoho prestať existovať? - Môžeš! Mnohí ľudia berú priateľstvo ako samozrejmosť o ktoré sa netreba starať, ktoré znesie všetko a ktoré "navštívia" iba vtedy, ak niečo od neho práve potrebujú. Nehľadaj chybu v sebe. To je život. Niekedy je láska z jednej strany priamo úmerná nezáujmu a priateľstvo sebectvu a uspokojovaniu iba vlastných potrieb.
Je otázne, či priateľstvo podľa Tvojho priateľa vôbec medzi mužom a ženou - alebo Tebou a ním- existuje. Pre mnohých takéto priateľstvo jednoducho nie je a tak keď sa zamilujú, jednostranné "priateľky", ktoré zväčša sú pre nich len praktickými kamarátkami a príjemnou spoločnosťou, prestanú existovať a nahradia ich... Je na škodu obom, že definitívne sa potom akékoľvek vzťahy rozpadávajú iba preto, že sa s citmi druhého narába ako s odrazu nepotrebnou vecou, ktorú bola príležitosť vymeniť za "výhodnejšiu".
nepoklada za potrebne travit cas s niekym, kto ho kedysi podrzal, lebo teraz si nasiel nahradu .. + je to clovek ktoreho lubi a kto lubi jeho .. ked sa rozidu tak pride nato oco prisiel ...
ty mu vlastne vyčítaš, že to čo si pre neho robila ti neoplatil... no a čo išiel ďalej mala by si aj ty... robiť niečo pre niekoho len aby som to dostala naspäť je patetické, zvlášť vo vzťahu kde má byť všetko (!) nezištné
A keby už išlo len o to prečo sa prestal s tebou stretávať, po prvé mohlo to vadiť jeho súčastnej partnerke, že sa stretáva s ex, po druhé jediný kto ti na toto odpovie je on .
ale je to taký blbý kolobeh...prídu,odídu, nahradia ich druhí a zase dookola a človek si potom uvedomí, že sa to už neoplatí riešiť a zamýšľať sa nad tým
mne to tak vyhovuje pri takych ludoch aky su tu tak som spokojny že nemusím na nikoho myslieť..ale v zasade už dnes stači poslat sms alebo email.nebuť smutná a nefnukaj..pridu lepši kamosi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
zivot prinasa a odnasa ludi.. a niekedy su najblizsimi ti, o ktorych by ste si to v zivote nemysleli..
@hajzelbaba nanešťastie..
asi toľko
áno, je to časom, všetko raz skončí, až na malé výnimky ...ľudia sa menia, aj ked sľubovali, že nikdy, príde niekto iný, zaujme viac a zrazu akoby človek zabudol, koho mal a s kým bol šťastný a ak mu ten nový vzťah skončí, potom si spomenie...
ale proste niekedy nie je čas a aj keď je ten niekto niekde online, tak nenapíšem, lebo som rád, že je konečne ticho a pokoj
je zaujimave, ze v dnesnom svete roznych komunikacnych technologii je niekedy take tazke vytukat 10 cisel na mobile, alebo poslat mail
Je otázne, či priateľstvo podľa Tvojho priateľa vôbec medzi mužom a ženou - alebo Tebou a ním- existuje. Pre mnohých takéto priateľstvo jednoducho nie je a tak keď sa zamilujú, jednostranné "priateľky", ktoré zväčša sú pre nich len praktickými kamarátkami a príjemnou spoločnosťou, prestanú existovať a nahradia ich... Je na škodu obom, že definitívne sa potom akékoľvek vzťahy rozpadávajú iba preto, že sa s citmi druhého narába ako s odrazu nepotrebnou vecou, ktorú bola príležitosť vymeniť za "výhodnejšiu".
A keby už išlo len o to prečo sa prestal s tebou stretávať, po prvé mohlo to vadiť jeho súčastnej partnerke, že sa stretáva s ex, po druhé jediný kto ti na toto odpovie je on .
a na niektoré aj ja čakám odpoveď
ale je to taký blbý kolobeh...prídu,odídu, nahradia ich druhí a zase dookola a človek si potom uvedomí, že sa to už neoplatí riešiť a zamýšľať sa nad tým