Frajerka chodila prvý rok na Obchodnú, skončila prvý ročník a cez prázdniny sa rozhodla, že prestúpi. Zavolala riaditeľke Gymnázia, že či ju zoberú, ale do prvého ročníka, pretože nemala niektoré predmety, ktoré na gymku boli v prvom... Riaditeľka jej pov
kks ved spoluziacka v prvom rocniku mala mat reparat z angliny tak to zabalila isla na gympel akokeby do prveho a uplne v pohodicke...nechapem preco by nemohla naozaj
hmm..no ku nam dosla minuly rok spoluziacka tiez z obchodnej ale ona chodila tam len do decembra na obchodnu a prestupila potom ku nam na tajak a v pohode vsetko ju pustili.. a nemusela robit tie skusky zo 4 predmetov iba z matiky ju profka nechcela klasifikovat tak z toho robila .. hmm..ale takto ked chodila cely rok tak neviem ako to je.. hmm
ale mozno preto ze vlastne ona ukoncila prvy rocnik proste dostala vysvedcenie a asi nemôze opakovat rocnik ktory uz skoncila to by potom mala dve vysvedcenia a to je blbost...lebo ta spoluziacka ona nedostala vysvedcenie lebo neprospela ked mala tu 5 z angliny...ked tvoja frajerka nepresla z nejakeho predmetu resp. dostala 5 tak potom fakt neviem v com je problem ale ked normalne ukoncila rocnik tak bude problem asi v tomto
loooooooool to be honest.. ja som už 4x v prvom ročníku na strednej nič nie je nemožné.. prosto som prišiel.. chodil som.. zlyhal som.. mamina zavolala do školy.. zopakovalo sa to.. mamina zase zavolala do školy.. ešte raz sa to zopakovalo.. a teraz znovu zavolala do školy a frčím si v pohodičke prvý ročník ma fascinuje.. stále nový ľudia.. žiaden stereotyp!
@4 fuuu....neviem co je na tom fascinujuce ako moze niekto tolkokrat zlyhat chyba nebude asi v matrixe...
Inak k teme: neviem preco by nemohla..ak chce ona sama ist do prveho...Nech sa skusi s tou riaditelkou gymnazia o tom porozpravat..ze jej to nerobi problem ist znovu do prveho...
V tom že má ukončený prvý ročník problém byť nemôže, bývalá spolužiačka tak na gymnáziu ukončila prvý ročník a prestúpila na umeleckú strednú a musela ísť opäť do prvého ročníka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Inak k teme: neviem preco by nemohla..ak chce ona sama ist do prveho...Nech sa skusi s tou riaditelkou gymnazia o tom porozpravat..ze jej to nerobi problem ist znovu do prveho...
ved cim dlchsie tam bude chodit tak tim si bude opakovat ucivo a nebude sprosti
a jedneho dna sa len ucitelia budu cudovat odkial to vie na jednicku....