Z priateľstva môže vzniknúť láska,ale môže z lásky vzniknúť priateľstvo?
Stalo sa Ti niekedy že si sa zamiloval/a...a keď Ťa opustil/a tak si sa s ním/ňou prestal/a vídať aj rozprávať a vydržalo to aspoň rok?Mne áno a aj bez toho chalana z ktorým som chodila mi je dobre...Aj keď mi trochu chýba lebo sme boli najlepší kamaráti
ja som sa s bývalou bavil od rozchodu tri razy za rok a jedine tak čo sme sa v škole pozdravili resp. pozdravíme po prázdninách ale cudzí človek úplne neriešim
Hej, z lasky moze zostat priatelstvo... napriklad aj mpja sestra sa normalne bavi s byvalim, akoby sa nic nestalo... ako oni sa rozisli v dobrom, obaja uznali, ze je to tak lepsie..
S bývalým, s ktorým som bola tri roky sa normálne sem tam stretneme, bavíme, dáme si pivo a sme kamaráti (aj keď mi sem tam v noci príde sfajčený vyznať lásku)
a s posledným sa bavíme ako najlepšie kamarátky Všetko si hovoríme, chodíme spolu nakupovať. v piatok sa opijeme a tak a je to super
podla mna je to mozne len v pripade, ked si obaja uvedomia, ze si vo vztahu nesedia, nevyhovuje im to, ale maju sa prilis radi na to, aby sa rozisli a zabudli na seba. lebo niekedy to ludom naozaj neklape vo vztahu, ale vedia sa uzasne porozpravat, maju podobne naozory.. vtedy to ide.
ja s mojimi byvalymi takto nevychadzam - jeden je totiz v base a nevidela som ho uz roky. druhy mi stale trepe voloviny, ze by sme sa este niekedy mohli dat dokopy a nedokaze pochopit, ze ja ho uz nechcem, lebo ten vztah bol hroza.
S jedným bývalým vychádzam prekvapivo dobre. Ako, po rozchode sme sa nebavili nejaký ten mesiac, ale potom ho osvietilo a úplne normálne komunikujeme, spomíname na staré časy ešte predtým, ako sme spolu chodili (sme už takmer dva roky od seba) a tak..úplne ako keby sme spolu boli vždy len kamaráti, nič viac..
kazdopadne moze, ale asi najlepsi kamosi ee. ale nvm si predstavit, ze by som niekoho, koho som mal rad, uplne vymazal zo zivota a spomienok... by som si mal zaklopkat
tak,podľa mna ..ak sanerozídu v zlom,ale sa na tom rozchode dohodnú,tak je to možné a samozrejme,ak sú obaja normálni ..lenže to často nebýva jeden vždy sa urazí,alebo čo ...
Ja v tom neverím že z lásky potom zostane priatelstvo lebo aj tak jeden z nich este mozno stale bude citit k tomu druhemu nieco ja to vravim len z vlastne skusenosti jasne ze nazory mozu byt iné
Raz mi ktosi vysvetlil,že nezáleží, či ste predtým boli priatelia ako ste sa dali dokopy.Dôležité je iba či sa nimi dokážete stať ked sa stratí zamilovanosť a ideály o tom druhom.
Môj prvý rozchod nedopadol najlepšie takže som rada že ma nezabil Z kamošov sa mi vykľuli ctitelia ale ja som sa s nimi len nadalej kamarátila. Boli obaja naraz a ešte z jednej triedy takže som mala trhanicu každý deň.
@wolf155 mala som frajera a po čase sa to utriaslo treba tomu dat trochu čas a zase to prejde a budete zase v pohode teda pokial ste sa niako nerozhádali moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Na tvojom mieste by som si uzival kazdu pol minutu
aj este s jednym byvalym co som s nim bola hadam aj v trinastich.
takze ano, urcite sa to da
A proste sa to da...
a s posledným sa bavíme ako najlepšie kamarátky Všetko si hovoríme, chodíme spolu nakupovať. v piatok sa opijeme a tak a je to super
ja s mojimi byvalymi takto nevychadzam - jeden je totiz v base a nevidela som ho uz roky. druhy mi stale trepe voloviny, ze by sme sa este niekedy mohli dat dokopy a nedokaze pochopit, ze ja ho uz nechcem, lebo ten vztah bol hroza.
ale ja by som to pokojne dokázala ..
a okrem toho -všetko je možné ....