Ahojte! Tento rok budem tretiačka na Bc. stupni na SPU, odbor Bezpečnosť a kontrola potravín a chcela by som pokračovať na Ing. stupni na nejakom odbore na FCHPT STU BA..je to možné? Má s tým niekto skúsenosti? Budem si musieť dorobiť nejaké predmety z 1.
preco si nedorobis bc uz na tej skole a ptm prejdes na fchpt, podla mna o dost narocnejsia skola, sprav si bc tam a na stu sa skus prihlasit na 2. stupen
ked spravis prijimacky, tak mozes zevraj su lahke..
studenti fchpt nemusia robit prijimacky na ing. studium, pokial maju hotove predmety fyzikalna chemia a chemicke inzinierstvo
Takto, ty ma nepoznas a nevies ako studujem..viem odhadnut svoje schopnosti a keby som si myslela, ze na FCHPT nemam, vobec by som neriesila prestup..ziadala som o relevantne informacie a nie o reci mudrlantov ako si ty, takze si si ten komentar mohol kludne odpustit..maj sa.
ahoj. ja som sa na to pytala pre kamosku ktora rozmyslala podobne.tiez chcela ist k nam na STUcku.neviem ci si nasla na ktore programy robis z coho prijimacky, mozem ti to pohladat.vacsinou je to chem.inzinierstvo (to tusim vzdy) fyzikalna chemia... ak by si velmi chcela mozem ti to tam na pedagogickom vyzistit ak nemas nikoho na STU.ale to az pocas skoly
Ahoj, prepac ze az teraz reagujem, moc sem nechodim Na STU nemam nikoho, teda aspon na tejto fakulte nie..myslis, ze sa tie prijimacky daju spravit, alebo je to len akoze, nech sa nepovie ze nam, co sme z inych skol nedali sancu? A existuju aj nejake podklady na tie prijimacky? Ak mi nieco zistis, budem ti velmi vdacna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
studenti fchpt nemusia robit prijimacky na ing. studium, pokial maju hotove predmety fyzikalna chemia a chemicke inzinierstvo
» www.fchpt.stuba.sk/sk/informacie-p...
» www.fchpt.stuba.sk/docs//doc/pedag...