nainštaloval som si windows 8 ale chcem naspäť windows 7. Windows 7 som mal originál v kupenom ntbooku, nemam žiadne dvd ani nič podobné. Dá sa to nejako vrátiť? Vďaka
bezplatny downgrade z 8 pro ide na 7 pro, ale v tvojom pripade by som kontaktoval microsoft na slovensku, najlepsie ti povedia, vzhladom na to ze si mal orig 7, presiel si na 8 a chces zas 7..
Pokiaľ máš recovery partíciu (čo býva samozrejmosť, keďže DVDčká sa nedávajú už dlho - pohľadaj si k svojej značke/modelu, či existuje a akým klávesom sa na ňu pri bootovaní dostaneš, zvyčajne to býva okolo F9-F11 alebo to píše aj samotný boot screen), tak žiadne downgrady ani nič, preklikáš sa tým sprievodcom a obnoví ti to default factory stav pri kúpe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
2. tuším pri verzii Win 8 PRO existuje niečo ako bezplatný downgrade, ale ako na to netuším, treba brázdiť fóra... nie tu
» support.microsoft.com/contactus/?ws=s...