Za ako dlho ste si zvykli na život v cudzom meste?
Napríklad pri nástupe na VŠ,pri sťahovaní za prácou a tak ďalej...pod zvyknúť si myslím,koľko vám trvalo sa už cca orientovať kde čo je,nájsť si nejakých nových kamošov,miesta kam radi chodíte,kde trávite čas,až kým ste nezačali mať pocit zabývania sa
Asi rok, ale stále to nie je dostatočné a niečo mi (tu) chýba. Predpokladám, že po dvoch budem úplne spokojná a bude mi zas len do revu, že sa budem znovu sťahovať
Tak rychlo ako keby som presiel po tme na wecko benam s tym problem sa aklimatizovat.. To aj ked pridem niekde na vylet, tak mi staci raz prejst okolo mapy a viem kde co je, treba si dat len zachytne body
Zvykla som si rekordne rýchlo, trvalo mi to len niekoľko týždňov. Ale to bude možno aj tým, že som sa tam veľmi tešila a bola som nadšená, že z môjho rodného mesta konečne vypadnem
Milovala som to tu hneď ako sme sa nasťahovali, fakt mi tu nič nechýba a zvykla som si okamžite. S orientáciou to bolo trochu horšie, asi tri mesiace som brutálne bludila a nevedela kde som a všade so mnou musel chodiť niekto, lebo som nemožná
Ako sa to vezme, na jednom mieste som zila 2 roky a sice som sa tam zorientovala asi tak do mesiaca, vzdy to bolo take, ze tam nie som doma a je to iba na isty cas. Teraz som na Erasme, co je asi dost ine, ale trvalo mi asi tyzden kym som to tu zacala brat fakt ako domov a kym som si uvedomila, ze odtialto proste odist nechcem. A citim sa tu viac doma ako na Slovensku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ako v com