Podla toho ako ich cvicis. Podla mna behom mesiaca urcite, ale urcite by som necvicil vecer. si to rozdel na tri etapy rano potom ked prides zo skoly a vecer este pred pozeranim tv alebo pred zabavou a tak do 3 tyzdnov by si to mala mat.
Cvicenie+strava+aerobne cvicenia a budes mat tehlicky zarucene hlavne si daj volno aspon den, napr. takto by si mohla cvicit:1.den: Brusaky, 2.den Behanie alebo nieco take, 3.den atd. atd. a hlavne nezabudaj na strecing, ten je tiez velmi dolezity. Ak chces mi napis TSku mozme o tom viac pokecat.
som mala take obdobie, ze som robila denne aj 200...asi mesiac ....brucho som sice mala pevne, ale urcite nie tehlicky preboha ...ale teraz som zase "rozkysnuta" ...rozmyslam ze zas zacnem, ale akosi sa mi nechce...
ehm aj ja by som mohla zacat daco robit s mojim rastucim ´´tehotenskym´´ bruskom (tak mu hovori moj chalan ) ehm ale mam pocit ze mne by sa to nepodarilo do mesiaca,to by mi trebalo aspon pol roka hmmmmm asi by uz fakt bolo na case zacat cvicit...
inak moja kamoska chodi na judo 6 ci 7 rokov a az nejak po 4 rokoch sa ukazal vysledok, ma tehlicky...taze tak...nemysli si ze za mesiac budes mat tehlicky...hahaha
Tak ja posilujem a brucho cvicim 4x tyzdnne sklapacky a dost sa spevnilo za nejake 2 mesiace, zacina sa risovat ale tehlicky ti za mesiac urcite nenarastu Ja keby som trosku schudol par by som mal ale to by som musel mat mensi prijem energetickej hodnoty a tak by nerastli tak svaly ale najlepsie je ked cvicis na serie na doraz tak ze proste s bruchom nemozes 1 seria je urcite velmi malo. Proste prvy krat das najviac co mozes potom si das prestavku napr. 90sek potom das znova najviac co mozes a tak 3x
a je jedno kedy cvicis impulzy do mozgu ti idu furt rovnake, len vecer vladzes menej.... a brusaky ti posiluju spodnu cast brucha, sklapacky dolnu aj hornu a este zalezi aj ako tie brusaky robis ze ako mas nohy ako mas ruky
neviem ako dlho ale drzim palec skusal som tak tyzden , prve dva dni som sa pat minut vstaval z postele ... potom to uz slo ale je to nuda treba nato strasne pevnu volu aby sa clovek dokopal znova a znova
Za druhe nemozes robit iba brusaky pretoze pocase si svaly -mrchy jedny- zvynu a cele brusaky uz stratia akykolvek ucinok.
Za tretie co je to super pevne brucho?
Btw cvicenie ako napisal bress by som sa zo zaciatku vyhol, je mozne ze sa presilis. Ako priklad ja - kedze som kedysi na kondicke makal a cca 200klikov 200brusakov som robil skoro kazdy den (rozdelene na etapy, ale dal som to aj naraz) tak som si povedal ze kondicku natrenujem rychlo - spustil som seriu roznych klikov atd pointa je ze som ich robil do vysilenia = uz som sa nevladal na rukach ani zdvinut... Na druhy den (a este asi tak 5 dni po tom) som mal tak natiahnute svaly ze mi robilo problem normalne hybat rukami (nie to este cvicit).
mnoo.. mne sa na dievcatach az tak nepaci ked maju tehlicky ale ok, kazdy ma iny vkus... ja som asi mesiac robil kazdy den takych 150 brusakov, 50 s 10kg zavazim na 2 serie po 25, a potom ete dve serie po 50 bez zavazia ako rysovacka....potom este pol roka asi tak ze kazdy druhy den... vysledok je viditelny do teraz ( aj ked to bolo uz dost davno a uz to nie je ziadna slava, sak ked chces pozri album) ale cvicenie samozrejme zalezi od ludi ako sa snazia, ale hlavne kolko maju podkozneho tuku, cize ak mas len kozu a pod nou svaly-vysledok veelmi rychlo, ked ho mas trochu viac, tak sa asi trochu zapotis...a este jedna rada, ak ti brusaky idu velmi rychlo, rak si chodidla nedavaj nazem, ale skus si ich dat niekde vyssie, napr niekde k radiatoru, alebo nieco vymysli... ked uz budes mat pri kolenach a bedrovych klboch pravy uhol tak sa pekne nacvicis a posiluj aj sikme brusne svalstvo.. no vela sa da na to pisat, takze ked chces skus TS
nechcem ťa sklamať, ale len brušáky ti nepomôžu Posilňujú sa pri nich len horné brušné svaly, takže pod v oblasti brucha pod pupkom ti zostane pneumatika, akoby si nič nerobila
Musis len makat....."bez prace nesu tehlicky"! netreba papat slaninku a taaaak...papat pekne zdravo a plus k tomu robit neake tie brusaky(VELA)...ked ich budes robit VELA vysledok sa dostavi rychlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Podla toho ako ich cvicis. Podla mna behom mesiaca urcite, ale urcite by som necvicil vecer. si to rozdel na tri etapy rano potom ked prides zo skoly a vecer este pred pozeranim tv alebo pred zabavou a tak do 3 tyzdnov by si to mala mat.
pocet brusakov je jedna vec, staci ti 3x20 denne a si fit za tyzden
inak, potom neposiluj kazdy den, ale kazdy druhy, aby sa svaly stihli zregenerovat (vlastna skusenost+trener)
a je jedno kedy cvicis impulzy do mozgu ti idu furt rovnake, len vecer vladzes menej.... a brusaky ti posiluju spodnu cast brucha, sklapacky dolnu aj hornu a este zalezi aj ako tie brusaky robis ze ako mas nohy ako mas ruky
Za druhe nemozes robit iba brusaky pretoze pocase si svaly -mrchy jedny- zvynu a cele brusaky uz stratia akykolvek ucinok.
Za tretie co je to super pevne brucho?
Btw cvicenie ako napisal bress by som sa zo zaciatku vyhol, je mozne ze sa presilis. Ako priklad ja - kedze som kedysi na kondicke makal a cca 200klikov 200brusakov som robil skoro kazdy den (rozdelene na etapy, ale dal som to aj naraz) tak som si povedal ze kondicku natrenujem rychlo - spustil som seriu roznych klikov atd pointa je ze som ich robil do vysilenia = uz som sa nevladal na rukach ani zdvinut... Na druhy den (a este asi tak 5 dni po tom) som mal tak natiahnute svaly ze mi robilo problem normalne hybat rukami (nie to este cvicit).
a inak 120??? to sa potom vieš zohnúť? no mňa by bolel chrbát
a každý deň iste nie.
brusne svaly ti budu vidiet len ak mas mensie percento tuku,tj hlavne dieta
dalej je dobre pouzivat aj nejake zavazie,brusne svaly su tiez len svaly a pekne velke "kocky"budes mat ak ich budes cvicit aj so zatazou
to pomaha aj ked mas na sebe nejaky tuk,tie svaly su vecie tak su potom "viditelne"