Jednoducho napíšte za čo ďakujete svojmu alebo svojej EX. Či už je to vec,ktorú vás naučil alebo vám niečo ukázal alebo proste za čo im ďakujete.
Ak neďakujete za nič ,tak napíšte za nič.
ja mu naozaj dakujem za uzasne bezprostredne stastie ktore mi daval, za to ze som si uvedomila aky krasne bezstarostny vie byt zivot s niekym ako on (povahovo) a ze som naozaj pochopila, ze niektori ludia maju proste ine vnimanie sveta...
Za to,že mi ukázala ako sa vo vzťahu príliš neviazať na toho druhého,ale mať aj svoj plnohodnotný život nakoniec som sa naučila sa mať viac rada. Dospela som pri nej, vzťahovo
Pochopila som, že prílišná láska je asi daleko horšia než žiadna láska a dávať celú svoju životnú enerigiu do toho vzťahu je absolútna pičovina. Začala som žiť pre seba a nie pre niekoho iného a som oveľa aktívnejša a mám zdravšie vzťahy s ostatnými aj s mojím novým boyfriendom aj so sebou.
ja môjmu za to, že mi pomohol spoznať prehnanú chorú lásku so všetkými možnými problémami a v budúcom vzťahu už budem pripravená asi na všetko. A ešte som pri ňom pochopila, že na prvom mieste je môj vlastný život a JA a až potom všetko ostatné, takže si samú seba konečne dostatočne vážim.
za veľa vecí aj napriek tomu, že som si s nimi zažila aj nedobré veci..no strávili sme spolu kopec času a bolo predsa aj dobre, krásne a veselo a za to všetko im ďakujem a ďakujem im aj za to, že sú super a všetko zlé sme hodili za hlavu a v pohode sa kamošíme
ďakujem zato, že keď nie je, všetko je zrazu oveľa krajšie a lepšie
že sa konečne sústredím na seba
že mám konečne zdravé hranice
že som si uvedomila ako veľmi dokážem milovať druhých a už aj seba
že viem rozlíšiť vďaka nemu toxických ľudí
a že vďaka nemu som ešte lepšou a empatickejšou bytosťou, a viem pomáhať druhým, pretože vďaka tomu čo som prežila viem viac rozumieť ostatným
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
že sa konečne sústredím na seba
že mám konečne zdravé hranice
že som si uvedomila ako veľmi dokážem milovať druhých a už aj seba
že viem rozlíšiť vďaka nemu toxických ľudí
a že vďaka nemu som ešte lepšou a empatickejšou bytosťou, a viem pomáhať druhým, pretože vďaka tomu čo som prežila viem viac rozumieť ostatným