Ja z masa jem prakticky takmer vyhradne len hydinu, ale aj to max par krat za tyzden, nejako to nepotrebujem. Velmi vynimocne si dam aj klobasu, prosciutto, salamu... V zivocisnych produktoch (mlieko, vajcia) sa ale neobmedzujem.
Ono celkovo mi je aj viac luto trpiacich kraviciek, prasiatok a diviny nez hydiny. A nikdy by som napr. nevzala do ust zajaca alebo korytnačku, kedze som chovala kraliky aj korytnacky...
@varlatan@3 ono ja som aj dost chuda a snazim sa pribrat. Naviac mam aj anemiu a riedke kosti. Preto sa snazim v jedle nejak viac neobmedzovat zatial. Viem, ze teraz uz aj veganska strava moze mat vsetky nutricne hodnoty, ale clovek si musi o tom dost nastudovat... Mne lekari stale zdoraznuju, ze v mojom pripade musim jest vsetko a co najpestrejsiu stravu. Ak casom moje zdravotne problemy pominu, nevylucujem ani este vacsie obmedzenie sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ono celkovo mi je aj viac luto trpiacich kraviciek, prasiatok a diviny nez hydiny. A nikdy by som napr. nevzala do ust zajaca alebo korytnačku, kedze som chovala kraliky aj korytnacky...