v 3. a 4. triede na zakladke preto lebo som citala najlepsie z triedy a celkovo som bola vo vsetkom najlepsia z triedy
potom asi v 6. ze som emo lebo som mala ruzovo cierny pasikavy sveter ale to som uz bola normalna a velmi aktivne som sa branila takze odvtedy mam prirodzeny respekt a pokoj
ak sa mi posmievaju terajsi spoluziaci tak oni su posledni ludia ktorych nazor na trapi tak ale zase uz sme velki
za to, že som tučná, že som nosila čierne, že mi to nešlo v športoch, že som nechodila na diskotéky, že som sa nechodila opíjať, že som nemala chlapa atď.
aha ozaj ze som KOCKA! za to ze mam najlepsie znamky z triedy.. ale tak ja sa branim ze som prirodzene inteligentna nemozem za to ze nevedia zlomky, to sa naucit neda
@mcvpn ty sa nesmej ty si ma nezazil ked som v 12 rokoch rozzurena jebala spoluziackinymi knihami o zem a dalsieho inteligentna spokojne adresovala dopice ked si chcel daco pozicat ja sa viem naozaj velmi rozzurit a potom sa ma vsetci boja cize staci jeden "tantrum" a mam na veky vekov pokoj
Kvôli mojim vlasom, resp. kvôli mojej ofine. Akože nie, vôbec som nevedela, že to bol osudná chyba, že som vyzerala maximálne jebnuto, že som s tým nemohla nič urobiť a pod. (a furt mám vlasy ako kretén a ide ma z toho jebnúť -.-)
Ale to bolo len také chvíľkové a keďže som už vtedy vedela, že sú rad radom všetci do jedného drbnutí a každému sa za niečo vysmievajú (aj sebe navzájom za chrbtom), tak mi to bolo dosť jedno, oni s tým prestali a bolo hotovo.
A teraz na strednej sa nikto nikomu za nič vonkajšie nesmeje (čo sa dosť čudujem ), skôr iba za také vnútorné veci ako maximálna jebnutosť a pod., ale to len pár ľuďom, ktorí sú s tým očividne dosť v pohode o___O
z priezvyska...ale to len pri predstavovaní...musím za každým poznamenať že niesom maďar a inak nezvyknú sa vyložene posmievať..predsalen je to už stredná škola...a že ho na prvýkrát nedáže správne prečítať/vysloviť 78% ludí, na to som si už zvykol
na základnú školu nemám veľmi dobré spomienky - bola tam partia chalanov, ktorí si robili srandu z každého a nebolo to dvakrát príjemné, keď ste sa im dostali pod ranu... plus, bola som práve vo veku, keď sa mi chalani začínali páčiť a dosť ma deprimovalo, že o mne niektorí šírili nepekné reči - bola som strašne chudá, logicky z toho vyplýva, že aj plochá a kým ostatné dievčatá už nadobúdali také ženské tvary, ja som pri nich stále vyzerala ako chudobná príbuzná - a to bol dôvod na posmech, ako inak
a keď som odišla na strednú, tí istí chalani zo základky o mne zasa po celom meste rozširovali, že som kurva - samozrejme bez akéhokoľvek dôvodu či dôkazu...
ale inak som sa vždy snažila netrápiť sa malichernosťami a kvôli urážkam okolia som sa nechala vyviesť z miery asi len raz či dva razy - a aj to som si radšej poplakala niekde, kde by ma nikto nevidel
keď to tak čítam, mala som úplne otrasné dospievanie
ani sa neposmievajú ale furt rýpu do mňa lebo si myslia že som tiché dievčatko čo sedí doma a nikam nechodí zo začiatku som z toho bola na nervy teraz sa len smejem a baví ma že aspoň niekto si myslí že aká som slušná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
všeobecne sme veľmi tolerantný kolektív...
a suhlasim s @3 zaujímalo by ma to.
potom asi v 6. ze som emo lebo som mala ruzovo cierny pasikavy sveter ale to som uz bola normalna a velmi aktivne som sa branila takze odvtedy mam prirodzeny respekt a pokoj
ak sa mi posmievaju terajsi spoluziaci tak oni su posledni ludia ktorych nazor na trapi tak ale zase uz sme velki
bolo toho veľa, za čo si so mňa robili srandu
druhý stupeň -
kocka-bifľa (pritom som bola mierne nad priemer a oni hodne pod priemer vlastne mierne zaostalí žiaci )
na strednej začal ten istý problém,že som bifľa plus že som rozmaznaná
ááá ja to neriešim nech si hovorí kto chce čo chce,robím si čo chcem
druhý stupeň- nič
1. stredná: škoda reči (ach)
2. stredná: teraz len kvoli tomu že som z kysúc zatiaľ dobretoje
ale vsetci sa podpychujeme a trollujeme
..kvak..
Ale to bolo len také chvíľkové a keďže som už vtedy vedela, že sú rad radom všetci do jedného drbnutí a každému sa za niečo vysmievajú (aj sebe navzájom za chrbtom), tak mi to bolo dosť jedno, oni s tým prestali a bolo hotovo.
A teraz na strednej sa nikto nikomu za nič vonkajšie nesmeje (čo sa dosť čudujem ), skôr iba za také vnútorné veci ako maximálna jebnutosť a pod., ale to len pár ľuďom, ktorí sú s tým očividne dosť v pohode o___O
a keď som odišla na strednú, tí istí chalani zo základky o mne zasa po celom meste rozširovali, že som kurva - samozrejme bez akéhokoľvek dôvodu či dôkazu...
ale inak som sa vždy snažila netrápiť sa malichernosťami a kvôli urážkam okolia som sa nechala vyviesť z miery asi len raz či dva razy - a aj to som si radšej poplakala niekde, kde by ma nikto nevidel
keď to tak čítam, mala som úplne otrasné dospievanie
a k téme sa radšej neidem vyjadrovať :/
Na strednej najprv za cokolvek , proste jebliny vzdy nieco najdu na kazdom a potom sa na to radsej vysrali.
mala si ich málo?
a na strednej, lebo som ,,nevedzela" na to som si ale zvykla...
mozoem ja za to, ze s ao vsetkom dozviem posledna?