Ahojte potrebujem poradit ( 9 zs)a moji spoluziaci ma nemaju radi,nic som im nespravila len proste som ticha a utiahnuta ale ja za to nemozem proste som taka.Ohovaraju ma ale do oci mi nic nepovedia.Spoluziacky ma nemaju radi,vzdy na mna vrieskaju
Na Slovensku je proste taká mentalita že kto je iný je automaticky zlý a opovrhovania hodný. S týmto tažko niečo robiť. Ale skús si trosku viac veriť a snažiť sa nejako presadiť v kolektíve. Tažko s tým bojovať ale nehovorím že sa to nedá. Treba si trošku viac veriť. Držím palce.
To už zvládneš, ja som to na ZŠ mala podobné, nikto sa so mnou nechcel baviť a nadávali mi (som taký ten tichý typ + som škaredá), dodnes mám problémy so sebavedomím a na ZŠ nespomínam dobre, ale poviem to takto... už bude len lepšie
Niečo mi to pripomína.
No skús vydržať ešte ten rok a potom prestúpiť alebo čo ja viem čo ti poradiť. Keď ťa už 9 rokov nemajú radi tak to už ťažko zmeníš. Možno keby si vypichla oči nejakej krave tak by ťa chalani obdivovali (len srandujem.... ale fakt neopováž sa to urobiť )
Aj ja som mal takú spolužiačku, na strednej. Budú ti znepríjemňovať život, kým budeš sama, tak to proste chodí... Hlavne sa neuzatváraj do seba, čim viac budú vidieť, že ti to prekáža, tým viac ich to bude baviť. Rozhodne to rieš, nie ako ti tu radia, "mať piti", ale sama, lebo žalovať ti nepomôže!
Veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mne bolo tiez neprijemne na zakladke
To už zvládneš, ja som to na ZŠ mala podobné, nikto sa so mnou nechcel baviť a nadávali mi (som taký ten tichý typ + som škaredá), dodnes mám problémy so sebavedomím a na ZŠ nespomínam dobre, ale poviem to takto... už bude len lepšie
No skús vydržať ešte ten rok a potom prestúpiť alebo čo ja viem čo ti poradiť. Keď ťa už 9 rokov nemajú radi tak to už ťažko zmeníš. Možno keby si vypichla oči nejakej krave tak by ťa chalani obdivovali (len srandujem.... ale fakt neopováž sa to urobiť )
Veľa šťastia.