eh.. tak si maj svôj názor, ci pana, ma všetci jebte, už aj ty začni s tym životom atp.. je to puberta a každí si tým prejde, za 10 rokov budeš je*ať a ani si nespomenieš na smrť.. nemám chuť všetkých utešovať, prepáč .. wrr
@kevin ved kto po tebe chce aby si ma utesoval.. aj tak vies akurat velke hovno o tom aky mam zivot, tak by som to nezhadzovala len na pubertu.. aky si si isty a hadzes vsetkych do jedneho vreca..
nehladam tu niekoho kto ma utesoval, necakam ze ma vobec niekto pochopi, staci mi ak by sa vsetci netvarili ze ma poznaju
kolko krat ti mam povedat ze VIES HOVNO O MOJOM ZIVOTE? nehraj sa na psychologa ked proste nic nevies, nevies absolutne nic, ja neviem ako ti to povedat ze netusis ani konsky kokot o mojich problemoch, ja nie som ten typ co place ked sa mu zlomi necht.. tak prosim, nerob sa na mudreho ked si proste jeden vymlety idiot ktory si mysli ze vsetci musia len simulovat lebo potrebuju aby ich niekto lutoval
NEPOTREBUJEM TVOJU LUTOST ANI TVOJU MUDRU HLAVU, STRC SA DAKAM A NEPICUJ DO LUDI O KTORYCH NEVIES NIC!
to je jak ked dojdem k bezdomovcovi a vysmejem sa mu ze si zasluzi byt na ulici.. nikdy neviem zaco tam je.. tak uz konecne pochop, uz to prosiiiiim pochop ze nevies vsetko,
Za rodinu a najlepších kamarátov, ktorý o tom určite vedia A za tých ktorých nepoznám, načo? Ale inak je trocha pravdy aj na tom čo napísala @takemeaway lebo nie každý je taký blázon a keby prišla istá vec, tak by to vzdal..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
rodina, laska a priatelia
A za lasku mozno
ale umrela by som s radostou pre male deti ktore umieraju a maju este toho tolko pred sebou..
ehm..
ty nie si malé dieťa a nemáš toho veľa pred sebou ?
a rada by som ho dala nejakemu dietatku ktore umrie pri porode a na ktorom aj niekomu zalezi
eh.. tak si maj svôj názor, ci pana, ma všetci jebte, už aj ty začni s tym životom atp.. je to puberta a každí si tým prejde, za 10 rokov budeš je*ať a ani si nespomenieš na smrť.. nemám chuť všetkých utešovať, prepáč .. wrr
nehladam tu niekoho kto ma utesoval, necakam ze ma vobec niekto pochopi, staci mi ak by sa vsetci netvarili ze ma poznaju
takže si jediné dievča v 12-16 ktoré si myslí, že ju nikto nemá rád, nikto ju nepochopí, že ma najhorší život a podobne ?
eh..
[27. 7. 2010 20:43:31] Domč: jebať už taky život
[25. 7. 2010 22:40:16] Domč: nerieš to
[24. 7. 2010 22:17:51] Kevin: máš mojo.. modré, veľké okaľe krásne
[24. 7. 2010 22:17:54] Kevin: (inlove)
[24. 7. 2010 22:18:24] Bublííík 3: hmm :// .. raz sa zavru navždy a už neotvoria :// .. nech je ten deň čo najskor ://
... ešte nejaké argumenty ?
kolko krat ti mam povedat ze VIES HOVNO O MOJOM ZIVOTE? nehraj sa na psychologa ked proste nic nevies, nevies absolutne nic, ja neviem ako ti to povedat ze netusis ani konsky kokot o mojich problemoch, ja nie som ten typ co place ked sa mu zlomi necht.. tak prosim, nerob sa na mudreho ked si proste jeden vymlety idiot ktory si mysli ze vsetci musia len simulovat lebo potrebuju aby ich niekto lutoval
NEPOTREBUJEM TVOJU LUTOST ANI TVOJU MUDRU HLAVU, STRC SA DAKAM A NEPICUJ DO LUDI O KTORYCH NEVIES NIC!
!!!NIC!!!
ako inak ti to povedat
-----
@kevin trepeš scestné kokotiny. (Nejde o tému, ale čo chceš preboha povedať tým, že nie je jediná, a svojim biednym pokusom o modrookú devu cez icq?)
kľud dievča
@narazuvzdornaa
chcel som povedať, to čo som povedal ..
(jediné dievča v 12-16 ktoré si myslí, že ju nikto nemá rád, nikto ju nepochopí, že ma najhorší život a podobne ?)
ale neriešim to, ona ešte dostane infarkt skôr, než by som s ňou o tom diskutoval..
egoisticky idiot ktory nema stipku empatie.. uvedom sa
počuvaj ..
neišlo mi o to, do teba pi*ovať, išlo mi o to, aby si si uvedomila, že sú ľudia s oveľa väčšími problémamy.. vždy budú a boli ..
a empatiu mám, ako si ty povedala, citujem
VIES HOVNO O MOJOM ZIVOTE ...
ďalej to s tebou neriešim, nechcem sa hádať..
a ty si sprosty? alebo slepy? alebo dement?
ako mozes posudzovat vysku mojich problemov ked NEVIES opakujem N-E-M-A-S-A-N-I-P-O-T-U-C-H-Y ake su? ha?!
hovorim ti, prestan sa uz hrat na mudreho!
to je jak ked dojdem k bezdomovcovi a vysmejem sa mu ze si zasluzi byt na ulici.. nikdy neviem zaco tam je.. tak uz konecne pochop, uz to prosiiiiim pochop ze nevies vsetko,
ze to
nevies
nevies
NEVIES
NEVIES!!!!!
a proste nepochopis