Za koľko by ste predali/kupili 8 mesačný iPod Touch 4G, úplne zachovalý, bez škrabancov, komplet príslušenstvo, 16 mesačná záruka + silikonove púzdro ? Cena noveho iPodu bola 220 €
@mezomus nefajčim nepijem nedrogujem takže na take veci mi netreba peniaze ale ked vyjde 5tka tak toto budem chciet predat a kupit 5... bude to mat cca 8 mesiacov a som si isty že bude v takom stave ako bol kupeny, ale ceny idu rychlo dole dufam že ho predam za nejaku dobru sumu
Je tu problem že na bazos sa 8GB verzie ( tá čo mam ja, nova za 220 ) predavaju aj po 140 €...sice nechapem prečo tak malo ale myslite žeby bol šanca, že ak niekto predava iPod za 140 € , ja toto isté predám za 190 € ? .... aj tak je to o 30 €menej ako novy ....
@6 aj ja si myslim, ze budes rad...kazdy si radsej doplati 20 eciek (pri sume 200 to nie je taka velka ciastka) a bude mat fungl novy - za 200 by si predal mozno v pripade, ze by si ho kupil vcera, nie 8 mesacny...
A ked na bazaroch predavaju po 140... aj ty by si sa mal hybat zhruba na tej urovni, ak ho chces predat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mimochodom, mam tam 20x viac miesta ako na 4GB
@husky napr touch 3G fotak nemal, 4G má, aj preto ? ...... 5G bude mať lepší foťák, väčšiu ram a neviem čo ešte
A ked na bazaroch predavaju po 140... aj ty by si sa mal hybat zhruba na tej urovni, ak ho chces predat...
ked pride novy model tak ceny starych padnu este viac