Ide za mreze koli tomu, ze ho prichytili s drogou nejakou ma ist na 8 rokov a to nie je spravodlive lebo ked niekoho clovek zabije na slovensku tak dostane len 3 roky to vobec nie je spravodlivost .
V prvom rade nechapem preco vobec konzumentov drog posielaju za mreze... Ludi 'addictive to drugs' by mali liecit a nie posielat do basy. To je choroba a nie zlocin
Fetakov by mali odstranovat gulkami do cela a nie ich davat do vazani a liecebnych ustavov a normalny ludia aby na nich odvadzali dane.. je to urazka pre chorych ludi co za to nemozu.. svinsky fetak si za to vsetko moze sam
vzhladom na to, ze spolupracoval s vysetrovanim a niekolko rokov po udalosti zil zaclenenym zivotom bez toho ze by bola nejaka sprava o dalsom prechovavani a poberani drog, je trest fakt fest absurdny. nehovoriac o tom ze nikomu (okrem seba) neublizil
@salora ano niekto za vrazdu dostal tri roky aspon tak bolo napisane na pokeci v clanku , ze aka to je spravodlivost cinkota dostal 8 rokov za drogy a niekto za vrazdu iba 3 roky .
@veroniques tysi nalej beton na tvár síce máš 16 ale si megasprostá
K téme: nepáči sa mi vôbec ak osa z toho všetci idú posrať aby ho pustili . Ked niekoho zavrú za osem rokov pestovania trávy pr chorú mamu čo povedia aj na súde a naparia mu osem rokov... a no one gives a fuck? prečo by mali jeho pustit iba kvôli tomu že je medialne znamy? A dalsej veci čo nechápem ked už som herec,dabujem a asi celkom slušne zarábam prečo by som mal nejakej policii robiť informátora a zejabavat sa s pervitinom po stoke aj keby mam policjata kamaráta...
@salora žitný za to že odjebal autom malé decko dostal 1 a pol roka ak sa nemýlim.....
ale postih za drogy v tomto štáte je na úrovni stredoveku
@mirka158@barky prípad Žitného nejdem ani komentovať, nerobím si ilúzie o Slovenskom súdnictve a právnom systéme... ale treba zasa rozlišovať medzi zabitím a vraždou, resp. medi neúmyselným zabitím a vraždou...
nerozumiem preco sa riesi trest za drogy alebo sa niekto nad tym cuduje. niekto fetuje a potom je on a okolie/verejnost prekvapeny, ze ide za to sediet. vies o tom ze je to trestne? vies. tak nes nasledky, je to jednoduche. nespravodlive voci inym trestom to mozno je, ale ked nechces sediet, tak jednoducho nerob veci, ktore su trestne.
neviem prečo si stále ľudia spájajú pojmy "spravodlivosť" a "legislatíva", prípadne "judikatúra" ... pretože tieto pojmy nemajú absolútne nič spoločné a to už ste si mohli všimnúť
+ vyjadrím sa k chlapovi, ktorého zavreli za marihuanu, ktorú pestoval pre svoju chorú mamu ak dovolíte, bude to môj subj. názor. Nebudem rozoberať účinky marihuany ani nič podobné, kto vyskúšal vie, že utlmuje bolesť... ale uvedomte si, že je to pre farmaceutický a chemický kartel 1 z najväčších nepriateľov - marihuanu si môže ktokoľvek vypestovať (síce nelegálne) a nemusí užívať ibalginy a iné sračky. keby sa stala legálnou drogou na celom svete, farmaceutický priemysel by začal kolabovať (stačí si prečítať original články za posledné roky, na čo vedci prišli ohľadom trávy a jej účinkov...)
Cinkota môže byť v istom smere rád, že má na svedomí IBA drogy a že nekopol nejakého policajta, vyfasoval by viac
@trubkos fetuje asi tvoja manka....... tých ludí je síce málo ale tí teraz vedú úspešný život,pomahajú mladým a tá piča čo sa hrá na nemku by im prehnala gulku hlavou..... takže trubkoš chod pozerať hokej
@barky citis sa drsne a dolezito, ked bezdovodne nadavas cez internet dievcatu, ktore nepoznas a na niekoho mamu? ked si taky velky urazac, ja ti dam kludne priestor, aby si mi to prisiel povedat osobne, by som ti vysvetlil, kto je pica a kto fetuje
@trubkos ked nieko napíše o človeku ktorý ma problém že by mu strelil gulku do hlavy aj ked už v minulosti mnohí z nich dokázali že si zaslúžia druhú šancu tak sry ale pre mňa je uplne prijebaný a je jedno či ho poznám či nie
takže dobre urážač strašne by si ma rozjebal odlet a ahoj
Je to odo mňa veľmi trúfalé, ale budem trvať na tom, že slovo prečin môžem použiť v laickom slova zmysle a je pritom úplne jedno, či je to v legislatívnom žargóne úplne základná vec a rovnako je pri tom jedno, že som sa ním laicky vyjadril pri záležitosti, ktorá sa týka aj práva.
A ak budeš chcieť niečo odpísať, ale zasa nezareagovať na to, čo som predtým chcel povedať, tak ti to uľahčím, tvrdím, že 1+1=3 a môžeš napísať, že sa so mnou odmietaš baviť, kým si neujasním, koľko je 1+1
@barky mne zas príde megasprosté ked o niekom povieš, že je piča na základe rozdielneho názoru
"ked nieko napíše o človeku ktorý ma problém že by mu strelil gulku do hlavy"
... problém, za ktorý si môže absolútne iba on sám, tým, že nevie svoje problémy riešiť inak + pridáva problémy štátu
...ale nebudem sa o tomto baviť, nerada presviedčam ľudí o tom, že ten môj názor je správny a taktiež nemám rada, ked o tom svojom presviedčajú mňa..
..nemá to zmysel presne tak, ako vulgárne nadávať človeku za to, čo si myslí pokial ti tým nenarúša slobodu... zhadzuješ tým sám seba rovnako tak, ako si myslíš, že som zhodila samu seba tým, že mám podľa teba nesprávny názor
Takmer každý pozná narkomanov vo svojom okolí ( minimálne rekreačných ) nikto ich nikam nezatvára... Možno hulia aj tí sudcovia. Ale mal si to zariadiť lepšie... Keď nedáva pozor na to... A mal už predtým opletačky so zákonom aj s drogami, tak jasné, že už má tvrdý trest. No s nejakou spravodlivosťou je zbytočne argumentovať v práve podľa mňa. Sú to proste pravidlá, kto ich vie obísť, využije ich vo svoj prospech a kto sa spolieha na čestnosť druhých tak dopadne veľmo zle viď možno aj ten alias Cinky...
inak práve týmto sa líšime od zvierat že ked si niekto nevie pomôcť sám tak ho nenecháme niekde skapať a vyliečení ludia ktorí sa späť zapoja do života síc málo ale priespievajú do štátu opät a myslím že každý si radšej rozmylsí či si vezem drogu ked to počuje od vyliečeného narkomana ako od pajáca v zelenej uniforme
a ide o to ako si ten názor podala... do hlavy môžem nechať kludne streliť aj ja teba
@barky ale to isté môžem povedať ja o tvojom kedže ho mám iný
Lenže ja omnoho radšej pomôžem človeku, ktorý za svoj stav nemôže. človeku, ktorý sa narodil chorý, počas života sa mu vážne zhoršil zdravotný stav a nie vastnou vinou a podobne než odvádzať (v budúcnosti) dane na niekoho, kto sa vedome dostal tam, kde je a tým pádom okráda o peniaze tých, čo to naozaj potrebujú.
@veroniques lenže ty nemusíš pomáhať nikomu a za druhé dobre štát by mal pomôcť ludom čo odvádzajú dane.. lenže potom ty ako osoba ktorá daň neodvádza ak si napr šmykneš na chodníku a zlámeš si nohu tiež sa môže použiť argument že to je tvoj problém.. a kopu fetákov máš mladistvých . A aj keby tým feťákom nemá kto pomôcť radšej nech sú niekde zavretý ako behať po ulici kradnúť , ubližiť niekomu a kupovať si šlehy kedže tým podporujú čiernu ekonomiku
a nakoniec čo sa týka výdavkov štátu na fetákov,daní je to taká téma kedže čo sa týka penazí štátu to by najprv tí hore museli prestať kradnúť čo sa dá
@barky tým, že odvádzam dane a neviem kam tie peniaze idú, automaticky pomáham aj im, z čoho iného by ich štát platil však? Snád by nepredali tie nové fára a vily aby pomohli tým, na ktorých im vraj záleží.
Fet so zlomenou nohou porovnávať? .. to snád nie.
Kopa feťákov je mladistvých a prečo? ..tí ľudia to niekde videli, majú nejaký vzor, vidia že je to už takmer bežné od tých, čo s tým začali skôr.
Poznám dvoch ľudí, jedného priamo, druhého z rozprávania, ktorí boli na liečení, vrátili sa, padli do toho zase, kradli, robili bordel v tom stave ako každý kto sa do toho stavu dostane.. prosto po celý ten čas robili zle spoločnosti.. peniaze, ktoré im boli dané na liečbu, ktorú takto znehodnotili sa štátu nikdy nevrátia + ich obrali o dalšie tým, že do toho zase spadli.
Pri čom človek, ktorý má vážne vrodené ochorenie veľakrát darmo čaká na liečbu a ked už aj príde, váži si to tak ako si ani nevieme predstaviť a tie peniaze boli použité na správnu vec.
tak sa nedusuj, o co si ty momentalne lepsia ako ti fetaci? do statu absolutne neprispievas, iba z neho beries, ked uz cize tvrdit, ze su to zli ludia aj na zaklade tohto, je bullshit
@acvd43xa7w príde mi blbé porovnávať mladistvého študujúceho človeka s feťákom ked ten mladistvý NEMOZE (ked neberieme do úvahy brigády a áno cez leto brigádujem) prispievať štátu a naopak ten feťák má tú povinnosť ale jeho chybou ho len okráda.
@drejka nezabasli ho nahodou na 8 rokov za to, ze mu prisili DISTRIBUCIU??
----------
a inak na tie ostatne "mudre" komentare o vrahoch vs uzivatelovi drog nema cenu reagovat.. urcite viete o com pisee a nemate to len z obycajnych nepresnych memov
@veroniques podla veku usudzujem, ze uz si si skoncila povinnu skolsku dochadzku cize sup, mozes ist krasne do prace, tym, ze nadalej studujes, okradas stat preco ma fetak povinnost prispievat do statu? inak mas dajake vreckove, alebo ti rodicia nedavaju ziadne peniaze? alebo stari rodicia na vianoce, narodeniny? to je prijem, ktory nezdanujes. tomu sa hovori kradez
@acvd43xa7w a ty studujes? robis? ... takze ked chcem v buducnosti nieco dosiahnut tak je jedno ci som fetak bez skoly alebo student ktory to po skole zacvaka...?
kto chce byt in musi sa tu iba fetakov zastavat
suhlasim s tym, ze si trest zasluzi ale este vacsi aj ti co spomenul @mm47
@acvd43xa7w porovnávaš štúdium s liečením sa v ústave pretože človek sa stal závislým na drogách, vedome sa blížil k tomu aby okrádal štát, za ten čas čo fetoval nič produktívne nevykazoval za to človek čo študuje, prispieva vzdelanej spoločnosti a ak má nejaké študijné ambície, vyštuduje a pracuje.. to čo do neho štát vrazil počas toho čo študoval, mu vráti.
Nie nemám vreckové, rodičia mi dávajú peniaze zriedkakedy a tie peniaze už prešli zdanením, je to vôla rodičov, že mi dajú ich vypracované peniaze na niečo, čo potrebujem.. tým že mi dajú raz za čas nejakú dvacku neokrádam štát
@barky .. a práve to, čo nás líši od zvierat, spravilo z ľudskej civilizácie degenerovanú stoku (česť výnimkám)
a neboj sa, som si vedomá toho, že ja by som v zmysle toho, že najsilnejší jedinci prežijú bola dávno mŕtva, keďže som malá, chudá a so slabým zrakom.. a čo sa týka feťkov, bohužiaľ, dosť veľa poznám osobne (poznala som ich ešte predtým, než to robili) a ono to s ľuďmi robí veci nevídané. mnohí z nich pomoc ani nechcú, pretože si myslia, že žiaden problém neexistuje. tých, ktorí sa z toho dostanú, ostanú čistí a začlenia sa do spoločnosti je hrozne málo. poznala som jedného takého - liečil sa z alkoholizmu a (irónia, že?) zo závislosti na marihuane (kľudne mi neverte, je to fakt), pár rokov bol čistý, ešte tým mojím vyššie uvedeným známym radil, nech si na to dajú pozor. teraz je tam, kde bol predtým. takže asi tak.
@l1me studujem, a robim(ale viac v neziskovkach), ale ja sa neohanam takymi tvrdeniami
ako student po skole svoje studium zacvaka?
@veroniques ako sa to tomu statu vrati? nijako, pretoze absolvent pojde pracovat a okej, odvadza z toho dan, ale keby prestal studovat ked uz nemusel, mohol pracovat, tak by odvadzal dan uz vtedy, tym padom by do status prispieval a nebral z neho peniaze na studium
a tie peniaze su zdanene a aj napriek tomu z tych penazi este platis DPH napriklad...
stat ma povinnost starat sa o fetakov, vaznov a podobne... nie je to ziadne okradanie statu, ani nic podobne, okradanie statu je tunelovanie a podobne
len ti chcem tym povedat, ze nemas v tomto pravdu inak si mysli co chces, ale toto ked sa spytas ekonomov tak ti to vyvratia
@l1me za prve odvadzam, ako som uviedla, pracujem nie neustale, ale pracujem.. a za druhe, trosku si skus ujasnit, kto co tvrdi, ja som sa nikde nenapisala, ze som ina od nich, ja len vyvraciam to, co tvrdi ta slecna vyssie... citajme s porozumenim
...ono by tu v podstate nemalo ist len o nejakeho Cinkotu....podobnych cinkotov zatvaraju kazdy den....tak voci nim by bolo nespravodlive keby jeho nezatvorili....otazka by mala zniet...za co ich zatvaraju...ak je dokazane dilovanie...ano...tam by mali byt tresty este tvrdsie....ale naco zatvorit chlapca za dva gramy travy....co mu da nejaky 4 rocny pobyt vo vazeni?....napravi ho to?...skuma to niekto?..berie stat aj za toto zodpovednost?...robi stym nieco?....su to len zbytocne naklady ktore platime my...a najhorsie je stale na tom ten chlapec....pretoze mu zobrali pravo slobody....uz len zlym zakonom a drzbe nejakej drogy...pretoze to by malo byt na kazdom cloveku,,,,co bude mat pri sebe a co nechce mat.....samozrejme ak neohrozuje tym okolie...proste ak chce mat niekto travu v malom mnozstve pri sebe,,,tak nech ju proste maaa....ak si chce dopestovat v kvetinaci pre svoju potrebu...tak nech si pestuje...nech si polieva....ci bude triezvy..nadrbany alebo zhuleny....stale bude musiet niest dosledky zato co spravi....a co je dolezite....ten chlapec bude mat stale volbu...stale to bude on sam ktory sa moze a nemusi rozhodnut ci to bude hulit alebo nebude....pretoze ak je dospely....a svojpravny....mal by mat moznost slobodne rozhodovat a tym aj niest za seba zodpovednost...ak pokazime co len 1 mlady zivot tym ze sa pomylime a odsudime to naco nemame pravo spachame horsi zlocin....chcel som tym vyjadrit ze proste zakon je nespravny a zly...lenze slovensko nieje pripravene menit to....ako sme boli svedkami pred volbami....proste starsej generacie sa to tolko az netyka...takze je pre nich jednoduchsie prehlasit....zavrite ho fetaka na sto rokov .....az do tej chvile ked tak zatvoria ich syna....neobhajujem drogy....vobec nie...keby sommal tu moc...vymazal by som ich vsetky....ale tadialto cesta proste urcite nevedie...ono vedci to vedia davno....politici tiez....lenze takyto program bodiky neprida...pokial to nezmenime my..
ja by som fetakov s3elal. ako dobre, ked si nejaky dospelak da sem tam marisku, ale za vsetko ostatne jeeb do hlavy gulku. taki ludia su nador spolocnosti, ktory treba vyrezat
dušna nezatvárejte!! čo bude potom s pôvodnou slovenskou tvorbou?? =D
@veroniques do píč ti nadávať nebudem, je možné že si super človek ale názor na toto máš strašne kokotský...
si nemysli že každý ktorý berie drogy (nielen fet) je hneď troska čo potrebuje pomáhať. čo ja poznám ľudí berúcich všeličo, makajú poctivo a aj dane platia. a to že by ich niekto chcel trestať za to že ZO SEBOU robia čo chcú je totálne na hlavu. prosím ak niekto spácha niečo pod vplyvom nech mu to priťaží(človek si má sám domyslieť dôsledky svojich činov), ale ak doma smažím perníky a ničiu slobodu a práva neobmedzujem tak nech to nikoho netrápi...
@veroniques Zásadne s tebou nesúhlasím. Teda s tvojim názorom v @13. Alkoholizmus a drogová závislosť sú psychické choroby s číslom ako iné a áno máš pravdu,že dotyčný človek si za to môže sám, ale ako sa vraví nikdy nikoho nesúď keď si aspoň deň neprešiel v jeho topánkach.
A teraz si predstav,že niekde tebe blízky by sa do takých sračiek dostal, tiež by si mu odporúčala guľku do hlavy?
Dať závislému človeku druhú šancu je dobrá vec, hlavne ak sa on sám chce liečiť.
Proste neprajem ti,aby si to zažila na vlastnej koži, ale možno to raz sama pochopíš,že to čo si teraz napísala je hlúposť.
Toto je iba môj názor, je na tebe či si z neho niečo zoberieš, každopádne bola by som rada, ak by si sa nad ním poriadne zamyslela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
aspon na SR urcite nie.
A tak dlho sa to s tym Cinkotom taha ze ma to netrapi
každy zlyhávame a za to sa platí a v jeho prípade zvlašť tvrdo, keď už mal problém .........filip
a tresty by som zvýšil dvojnásobne!
(dajte sem niekto nejaký gif o tom, ako to nikoho nezaujíma)
(@14 ?)
Bez ohľadu na to, koľko vymeriavajú iným za neúmyselné zabitia pri dopravnej nehode. Je to recidivista a robí to úmyselne.
ale ak som sa docitala vyssie pravdu, ze mal pri sebe nejaku drogu
- tak za to by som mu 8 rokov rozhodne nedala
Clovek zabije niekoho alebo mu ublizi tak ze je dozivotne postihnuty a dostane max. 5 rokov...
A niekto si jebe dake drogy, nici tym sam seba pre vlastne rozhodnutie a ide na 8 rokov do basy, kde sa aj tak asi zblazni, pokial je zavisly...
Nechcem obranovat fetakov, no za taketo veci by sa nemalo chodit do basy. Za predaj hej, ale za to ze si to sam davas... Bitch please.
K téme: nepáči sa mi vôbec ak osa z toho všetci idú posrať aby ho pustili . Ked niekoho zavrú za osem rokov pestovania trávy pr chorú mamu čo povedia aj na súde a naparia mu osem rokov... a no one gives a fuck? prečo by mali jeho pustit iba kvôli tomu že je medialne znamy? A dalsej veci čo nechápem ked už som herec,dabujem a asi celkom slušne zarábam prečo by som mal nejakej policii robiť informátora a zejabavat sa s pervitinom po stoke aj keby mam policjata kamaráta...
@salora žitný za to že odjebal autom malé decko dostal 1 a pol roka ak sa nemýlim.....
ale postih za drogy v tomto štáte je na úrovni stredoveku
a @barky ty si tiez fetos, ked takto utocis na @veroniques ?
a @10 mi príde ako najrozumnejší názor.
+ vyjadrím sa k chlapovi, ktorého zavreli za marihuanu, ktorú pestoval pre svoju chorú mamu ak dovolíte, bude to môj subj. názor. Nebudem rozoberať účinky marihuany ani nič podobné, kto vyskúšal vie, že utlmuje bolesť... ale uvedomte si, že je to pre farmaceutický a chemický kartel 1 z najväčších nepriateľov - marihuanu si môže ktokoľvek vypestovať (síce nelegálne) a nemusí užívať ibalginy a iné sračky. keby sa stala legálnou drogou na celom svete, farmaceutický priemysel by začal kolabovať (stačí si prečítať original články za posledné roky, na čo vedci prišli ohľadom trávy a jej účinkov...)
Cinkota môže byť v istom smere rád, že má na svedomí IBA drogy a že nekopol nejakého policajta, vyfasoval by viac
No za nehodu, pri ktorej obete stáli na diaľnici, by mali antikrista Labudu aspoň na elektrické kreslo poslať.
Ak mala byť pointa porovnanie závažnosti prečinov, tak ja len toľko, že pri nehode (aj smrteľnej) je možné, že sa absolútne žiadny prečin nestal.
Ospravedlňujem sa, že nie som právnik a že si dovolím použiť nejaké slovo aj v inom význame ako legislatívnom.
A nabudúce poprosím tagnúť.
takže dobre urážač strašne by si ma rozjebal odlet a ahoj
Je to odo mňa veľmi trúfalé, ale budem trvať na tom, že slovo prečin môžem použiť v laickom slova zmysle a je pritom úplne jedno, či je to v legislatívnom žargóne úplne základná vec a rovnako je pri tom jedno, že som sa ním laicky vyjadril pri záležitosti, ktorá sa týka aj práva.
A ak budeš chcieť niečo odpísať, ale zasa nezareagovať na to, čo som predtým chcel povedať, tak ti to uľahčím, tvrdím, že 1+1=3 a môžeš napísať, že sa so mnou odmietaš baviť, kým si neujasním, koľko je 1+1
"ked nieko napíše o človeku ktorý ma problém že by mu strelil gulku do hlavy"
... problém, za ktorý si môže absolútne iba on sám, tým, že nevie svoje problémy riešiť inak + pridáva problémy štátu
...ale nebudem sa o tomto baviť, nerada presviedčam ľudí o tom, že ten môj názor je správny a taktiež nemám rada, ked o tom svojom presviedčajú mňa..
..nemá to zmysel presne tak, ako vulgárne nadávať človeku za to, čo si myslí pokial ti tým nenarúša slobodu... zhadzuješ tým sám seba rovnako tak, ako si myslíš, že som zhodila samu seba tým, že mám podľa teba nesprávny názor
inak práve týmto sa líšime od zvierat že ked si niekto nevie pomôcť sám tak ho nenecháme niekde skapať a vyliečení ludia ktorí sa späť zapoja do života síc málo ale priespievajú do štátu opät a myslím že každý si radšej rozmylsí či si vezem drogu ked to počuje od vyliečeného narkomana ako od pajáca v zelenej uniforme
a ide o to ako si ten názor podala... do hlavy môžem nechať kludne streliť aj ja teba
Lenže ja omnoho radšej pomôžem človeku, ktorý za svoj stav nemôže. človeku, ktorý sa narodil chorý, počas života sa mu vážne zhoršil zdravotný stav a nie vastnou vinou a podobne než odvádzať (v budúcnosti) dane na niekoho, kto sa vedome dostal tam, kde je a tým pádom okráda o peniaze tých, čo to naozaj potrebujú.
a nakoniec čo sa týka výdavkov štátu na fetákov,daní je to taká téma kedže čo sa týka penazí štátu to by najprv tí hore museli prestať kradnúť čo sa dá
Fet so zlomenou nohou porovnávať? .. to snád nie.
Kopa feťákov je mladistvých a prečo? ..tí ľudia to niekde videli, majú nejaký vzor, vidia že je to už takmer bežné od tých, čo s tým začali skôr.
Poznám dvoch ľudí, jedného priamo, druhého z rozprávania, ktorí boli na liečení, vrátili sa, padli do toho zase, kradli, robili bordel v tom stave ako každý kto sa do toho stavu dostane.. prosto po celý ten čas robili zle spoločnosti.. peniaze, ktoré im boli dané na liečbu, ktorú takto znehodnotili sa štátu nikdy nevrátia + ich obrali o dalšie tým, že do toho zase spadli.
Pri čom človek, ktorý má vážne vrodené ochorenie veľakrát darmo čaká na liečbu a ked už aj príde, váži si to tak ako si ani nevieme predstaviť a tie peniaze boli použité na správnu vec.
tak sa nedusuj, o co si ty momentalne lepsia ako ti fetaci? do statu absolutne neprispievas, iba z neho beries, ked uz cize tvrdit, ze su to zli ludia aj na zaklade tohto, je bullshit
----------
a inak na tie ostatne "mudre" komentare o vrahoch vs uzivatelovi drog nema cenu reagovat.. urcite viete o com pisee a nemate to len z obycajnych nepresnych memov
kto chce byt in musi sa tu iba fetakov zastavat
suhlasim s tym, ze si trest zasluzi ale este vacsi aj ti co spomenul @mm47
Nie nemám vreckové, rodičia mi dávajú peniaze zriedkakedy a tie peniaze už prešli zdanením, je to vôla rodičov, že mi dajú ich vypracované peniaze na niečo, čo potrebujem.. tým že mi dajú raz za čas nejakú dvacku neokrádam štát
a neboj sa, som si vedomá toho, že ja by som v zmysle toho, že najsilnejší jedinci prežijú bola dávno mŕtva, keďže som malá, chudá a so slabým zrakom.. a čo sa týka feťkov, bohužiaľ, dosť veľa poznám osobne (poznala som ich ešte predtým, než to robili) a ono to s ľuďmi robí veci nevídané. mnohí z nich pomoc ani nechcú, pretože si myslia, že žiaden problém neexistuje. tých, ktorí sa z toho dostanú, ostanú čistí a začlenia sa do spoločnosti je hrozne málo. poznala som jedného takého - liečil sa z alkoholizmu a (irónia, že?) zo závislosti na marihuane (kľudne mi neverte, je to fakt), pár rokov bol čistý, ešte tým mojím vyššie uvedeným známym radil, nech si na to dajú pozor. teraz je tam, kde bol predtým. takže asi tak.
ako student po skole svoje studium zacvaka?
@veroniques ako sa to tomu statu vrati? nijako, pretoze absolvent pojde pracovat a okej, odvadza z toho dan, ale keby prestal studovat ked uz nemusel, mohol pracovat, tak by odvadzal dan uz vtedy, tym padom by do status prispieval a nebral z neho peniaze na studium
a tie peniaze su zdanene a aj napriek tomu z tych penazi este platis DPH napriklad...
stat ma povinnost starat sa o fetakov, vaznov a podobne... nie je to ziadne okradanie statu, ani nic podobne, okradanie statu je tunelovanie a podobne
len ti chcem tym povedat, ze nemas v tomto pravdu inak si mysli co chces, ale toto ked sa spytas ekonomov tak ti to vyvratia
za vinného z drogovej trestnej činnosti
§ 172
(1) Kto neoprávnene
a) vyrobí,
b) dovezie, vyvezie, prevezie alebo dá prepraviť,
c) kúpi, predá, vymení, zadováži, alebo
d) prechováva po akúkoľvek dobu,
omamnú látku, psychotropnú látku, jed alebo prekurzor alebo kto takú činnosť sprostredkuje, potrestá sa odňatím slobody na štyri roky až desať rokov.
hups zle som sa vyjadril :/ nemyslim studium ale sko povinnost... radsej zoberu vystudovaneho cloveka do lepsieho zamestnania ako fetaka
no to je pravda
ok tak to neriesim ... ja som reagoval na ten tvoj postoj viac ... ale nebudem sa miesat do ostatneho teraz
prijemny zvisok vecera prajem
@0 sudca
@acvd43xa7w ty co si hulila? take argumenty jak zo skolky
A keby sa spýtala ekonómov na nezdanený príjem v podobe vreckového, tak by jej určite povedali, že je to krádež
@tunidlo ano
To by som celkom rád videl, akí ekonómovia toto prehlasujú a kto presne požaduje zdaňovanie dávania rodičovských peňazí deťom.
@veroniques do píč ti nadávať nebudem, je možné že si super človek ale názor na toto máš strašne kokotský...
si nemysli že každý ktorý berie drogy (nielen fet) je hneď troska čo potrebuje pomáhať. čo ja poznám ľudí berúcich všeličo, makajú poctivo a aj dane platia. a to že by ich niekto chcel trestať za to že ZO SEBOU robia čo chcú je totálne na hlavu. prosím ak niekto spácha niečo pod vplyvom nech mu to priťaží(človek si má sám domyslieť dôsledky svojich činov), ale ak doma smažím perníky a ničiu slobodu a práva neobmedzujem tak nech to nikoho netrápi...
» www.cynickaobluda.com/2012/12/osem-ta...
A teraz si predstav,že niekde tebe blízky by sa do takých sračiek dostal, tiež by si mu odporúčala guľku do hlavy?
Dať závislému človeku druhú šancu je dobrá vec, hlavne ak sa on sám chce liečiť.
Proste neprajem ti,aby si to zažila na vlastnej koži, ale možno to raz sama pochopíš,že to čo si teraz napísala je hlúposť.
Toto je iba môj názor, je na tebe či si z neho niečo zoberieš, každopádne bola by som rada, ak by si sa nad ním poriadne zamyslela.