jednoducho, po tom co som sa s chalanom rozisla sli na koncorocnu chatu s triedou kde bola aj jeho byvalka. Po chate som sa dozvedela ze sa zajebaval s nou. Potom
sme sa dali dokopy a ked som sa ho spytala ci sa zajebavali povedal ze nie, sluboval
@veroniques akym stylom ju podjebaval, ved ked bol na tej koncorocnej chate, tak boli rozideny, ci?
jedine co uroibl je to, ze jej nepovedal, ze sa s niekym zajebaval (nech to znamena cokolvek), lebo asi predpokladal, ze slecna zakladatelka by mala prehnanu reakciu, napriklad taku, ze by ho udrela medzi oci
preco musite vsetci furt riesit nejake vztahove problemy? nemozete sa proste lubit? sakris deti teraz mate najkrajsie obdobie zivota a vy toto riesite? teste sa ze ste spolu a ze sa navzajom mate a jebte na picoviny
Nepodviedol ta, len ti klamal...vratila si sa k nemu a mala si vediet do coho ides, obzvlast ked si sa po chate dozvedela ze sa s nou zajebaval, tak si si mala v hlave utvorit obraz co za clovek to je, ked sa hned po tebe dokaze zajebavat s niekym inym. Je to tvoj problem a ja si idem hodit ruzickovy kel o stenu, lebo aj to ma vacsi zmysel ako rozhodnutia, ktore robia niektori dnesni ludia.
@kichasonka No neviem a to že si mu pred tým dala kopačky to sa nepočíta ako svinstvo? Si sa s ním dala zase do hromady a ešte si nasrata že sa riešil z bývalou keď si ho ty kopla do riti... Nemáš právo mu niečo vyčítať keď si mu dala koniec... Čo ty riešiš? Čo si Kto si rozídeš sa sním a potom s ním zase začneš chodiť a bude ťa srať jeho aférka z bývalou v dobe čo si sa sním rozišla... Hraješ sa sním alebo ho máš na udici že ho zahodíš a pritiahneš nazad? Čo ti je chalan bábka na nitkách? Rozišla si sa najprv s ním a teraz keď si sa sním dala nazad do hromady nes dôsledky...
@antifunebracka To vieš Sopľandy ako tu dotyčná kichasonka si robia zo vzťahu dobrý deň a potom sa čudujú že prečo to tak dopadlo... Najprv by si mali puberťáci premyslieť že keď začnú z niekým chodiť tak vzťah budú brať vážne alebo len za detské chodenie typu rozídeme sa a znovu sme spolu... To je potom od veci riešiť vzťah keď sa tam robí takáto trápna La Tormenta....
Neviem, čo tu riešiš, bolo to vtedy keď si ho nechala je tak?
Tak netuším aké máš právo vyčítať mu niečo také. To že ti to nepovedal... Mohol mať na to x dovodov, one of which is definiteli fear. nebolo to on neho fer, ale zas opatrne, kedze vtedy bol slobodny.
ako mozte tvrdit aka som a ze je to moja chyba ked neviete preco som sa s nim rozisla? a mala som na to velmi DOBRY DOVOD. on prisiel zamnou ci sa nedame dokopy atd atd a sudit cloveka podla 10 viet na birdzi to chce inteligenciu. GRATULUJEM
A klamal ti najskor preto, aby si z toho nerpbila taku dramu, ako prave robis.. Napadlo ta vobec, ze sa s.nim mozes normalne porozpravat, vysvetlit mu, ze o tom vies a normalne sa opytat, preco ti klamal? Takto myslim nic nevyriesis..
ale bolo to potom ako si sa s nim rozisla a predtym ako ste sa dali znova dokopy,tak nechapem co ti vlastne vadi??Si cakala ze bude doma plakat schuleny v kute??Tak to si riadne sekla lebo vacsina muzov vie ze klin sa klinom vybija...
@kichasonka Ale keď ty si mala dôvod sa s ním vtedy rozísť prečo si sa s ním rozišla a keď si sa s ním rozišla prečo zrazu si sa s ním dala do kopy? Ako ti klamal čo a povedz mi prečo by sa nemohol riešiť z bývalkou keď bol vtedy slobodný a boli ste po rozchode? nepodviedol ťa a zrejme ti zaklamal teraz preto lebo ťa dobré pozná že by si začala riešiť také hovna... Zrejme mám pocit že za to ako si mu dala kopačky bola zase tvoja malichernosť a riešila si hovna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
jedine co uroibl je to, ze jej nepovedal, ze sa s niekym zajebaval (nech to znamena cokolvek), lebo asi predpokladal, ze slecna zakladatelka by mala prehnanu reakciu, napriklad taku, ze by ho udrela medzi oci
ak som správe pochopila tak vtedy ste neboli vo vzťahu.. tak mu nemáš čo vyčítať...
ide o to ze mi
klamal, je mi jasne ze sme boli rozideny a to beriem v poho chapem ale nechapem preco mi musel klamat ked som sa ho to uplne normalne a vklude pytala
chalanom rozisla...cize ste spolu nechodili..mohol si robit co chcel..
co tu riesis.. a nepis,ze ste sa dali potom dokopy,citat viem.. neries,co bolo bolo..
kde sa v tebe vzalo toľko naivity?
no tak to ti gratulujem, ale radšej sa vráť do normálu aby ti tu náhodou niekto neskazil tie romantické ideály
Tak netuším aké máš právo vyčítať mu niečo také. To že ti to nepovedal... Mohol mať na to x dovodov, one of which is definiteli fear. nebolo to on neho fer, ale zas opatrne, kedze vtedy bol slobodny.
paneboze, boli ste rozideni...
A klamal ti najskor preto, aby si z toho nerpbila taku dramu, ako prave robis.. Napadlo ta vobec, ze sa s.nim mozes normalne porozpravat, vysvetlit mu, ze o tom vies a normalne sa opytat, preco ti klamal? Takto myslim nic nevyriesis..