vonku, tak aspoň každý druhý deň... diska, raz za 3 týždne cez školský rok, v piatok niekde do mesta si sadnúť do nejakej kaviarne , alebo reštiky a tak...
Ako kedy. Poslednu dobu som castejsie doma. Inokedy som vonku kazdy den od poobedia do neskoreho vecera. Vychadzky, kaviarne, cajovne, posedavanie niekde v centre na lavicke na namesti, alebo niekde, niekde kde je mi dobre.
@flussica s tehlami a betonom si rozumiem ale ak je to porcelan ..... no dufam ze je aspon taka usmievava ako ty a hej Modru aj Pezinok poznam dost doverne v oboch mestach som chodil do school
@hluzar Este usmievavejsia, kym je v dobrej spolocnosti . A je to značne krehšia duša, než ja, ale či porcelán? To si nie som istá, možno skôr krištáľ. No toto, a do akých si chodil škôl?
s frajerkou som takmer kazdodenne s kamaratmi uz trosku pomenej na koncerty chodievam randal, subclub, obluda popripade rock n roll pub len tak dakde posediet na pivko etc. stein, corgon, slovak pub a u nas v ruzinove krcma u ruda aj pomimo aktivity bike, korcule s frajerkou hradza s kamaratmi mesto a na nakupy bud sam alebo s frajerkou kedze ona jedina dokaze vydrzat so mnou obehat parndorf a 90% skate shopov v BA..
Na disko vôbec, sadnúť si s niekým to chodím tak 3x za mesiac. Cez víkend mám školu a chlastať sa mi aj tak nechce. Častejšie chodím len tak von, sadnúť si na schody alebo na lavičku a pokecať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Teraz navyše nie je času, tak ako @flussica ho nemá
Chodím poväčšine sama.
A kamosa s ktorym sa daju robit aj ine veci, ako pit aby clovek v dnesnej dobe pohladal. A pomaly nenajde.
Niekde na pive, diskotéke, chate, byte, alebo len tak na deke v prírode som každý piatok a sobotu.
A piatok, príp. sobotu ak sa podarí tak sa poránne najebať a nič už potom nemóže byť krajšé