Ako by ste zvládali situáciu, kedy žijete s priateľom v jednej domácnosti, všetko klape no okolnosti nedovoľujú, aby ste sa išli večer zabávať von spolu. Chodí každý zvlášť v iný deň a predpokladá sa, že nejaký ten rok to takto bude prebiehať.
Nemyslim si, ze by mi to velmi vadilo ak by to tak nemalo byt cely zivot.. brala by som to tak, ze aj tak kazdy potrebuje cas ore seba a svojich vlastnych kamaratov, tak co je na tom..
my nechodime von vecer ani kazdy sam a ani spolu moc a popravde nam to moc nechyba...je to o zvyku, obaja sme predtym boli dost spolocenski... s
kor by som sa snazila sustredit na spolocny program hoci aj doma a raz za cas to bez seba zvladnete, ked chcete ist bez seba
čiže rok bez toho aby sa za 365 dni našiel jeden jediny kedy by okolnosti dovolili že by ste spolu niekam mohli vybehnuť ? (dosť podivna predstava) trochu psycho život D
no a čo sa týka alternatív s kamarátmi...na tom nevidím nič zlé ... človek s apotrebuje aj sociálne vyživať je to normálne
raz za čas spolu a raz za čas oddelene mi príde také v pohode
takže dúfam, že časom to u nás bude tak fungovať, že on bude chodiť s kamarátmi na pivo a ja keď si nájdem v Anglicku kamarátov tak tam budem chodiť na nákupy do Primarku s nimi nech nemusím ťahať jeho, zatiaľ je to ponorka a väčšinu večerov sme doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
kor by som sa snazila sustredit na spolocny program hoci aj doma a raz za cas to bez seba zvladnete, ked chcete ist bez seba
no a čo sa týka alternatív s kamarátmi...na tom nevidím nič zlé ... človek s apotrebuje aj sociálne vyživať je to normálne
takže dúfam, že časom to u nás bude tak fungovať, že on bude chodiť s kamarátmi na pivo a ja keď si nájdem v Anglicku kamarátov tak tam budem chodiť na nákupy do Primarku s nimi nech nemusím ťahať jeho, zatiaľ je to ponorka a väčšinu večerov sme doma