ja ked placem, tak placem lebo ma nieco ranilo... takze ked placem pri chlapovi tak ma ranil on. lenze oni maju v p*ci... este sa na to aj urazia... to su moje skusenosti s placom... nikdy som neplakala z vypocitavosti
raz som videl ako moja laska plače (nie kvoli mne) ale bolo mi strašne.. radšej by som bol ja na jej mieste..
ale z vypočitavosti to fakt neviem povedat..možno by som sa smial a možno by som uveril ale tak mne sa hadže do predstav len take že drahy daš mi peniažky na vypredaj a on povie nie a ona sa rozplače? he to by som sa strašne smial
ja poznam jednu taku kur*u co si mysli ze niekomu pove zlatko a on si pre nu da ruku odrezat ale co je horsie viaceri chalani ju bastia je mi z toho zle a vobec ich netrapi ze je schopna behom jedneho vecera sa oblizovat s 10 chalanmi a to aj bez pritomnosti alkoholu
Ale je rozdiel medzi placom a placom... je rozdiel ked niekto place koli tomu, ze sa v nom nahromadi pocit krivdy, a ked niekto place zo skutocne padneho dovodu...
Ja som skoro rok chodil s jednou hysterkou.(nechcite vedieť aké je to trápenie) Ona mi ničila život a keď som sa s ňou chcel rozísť, tak sa rozrevala. Prvý krát to aj zabralo a myslím že aj druhý, ale potom mi to už bolo jedno. Síce trvalo mi dva mesiace sa s ňou rozísť a asi 5 sedení u psychológa(vyhrážala sa mi samovraždou a pod.) Teraz na ženský plač nereagujem. Nezaujíma ma plač ale daný problém. Ak začne plakať tak sa spýtam že čo je problém a to posudzujem. Za ten môj krátky život som už mal možnosť spoznať veľa herečiek.
PS: Niektoré rady v ženských časopisoch neznášam.☺
ja poznam babu ktora mi je schopna zavolat s tym ze ked sa ozvem do telefonu tak reve ani nic nemusi povedat a viem kto to je... (pevna linka) a behom minuty ju ten plac zazracne prejde a rozprava normalne... vacsinou vzdy o tom ako je nejaky chalan hajzel... vzdy iny mimochodom... za toto by som bola schopna prijebat, ked mi niekto hra do telefonu plac...
a predstavte si, ze vam zacne do telefonu srdcervuco revat chalan, ze mu predsa nemozete ublizit...teketo skvele vydieranie je svinstvo od kazdeho bez ohladu na pohlavie...ale v tych zenskych casopisoch sa castejsie odporuca...
Ja neviem placem vzdy iba preto ze ma nieco nehneva alebo mi to pride luto naschwal sa rozrewat to nejde...a k tomu ci to zaberaa...nwm raz sme sa pohadali uz som nemala co povedat a cakala ci za mnou pride a vtedy som bola dost unavena a tak som sa dako ze mi slzy vybehli a hnevalo ma to...lebo vtedy mi bolo povedane ze robim zo seba chuda...aj ked vlastne zabralo to lebo ho mrzelo ze mi vybehli slzy...tak zabera...podla toho ci si chlap uwedomi ze wam ublizuje..a ze to je koli nemu..teda ak to nehrate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale z vypočitavosti to fakt neviem povedat..možno by som sa smial a možno by som uveril ale tak mne sa hadže do predstav len take že drahy daš mi peniažky na vypredaj a on povie nie a ona sa rozplače? he to by som sa strašne smial
1.Nikdy neplace koli mne
2.Vacsinou sa mi pri tom vyrozprava
3.Plac odburava stress
Ale je rozdiel medzi placom a placom... je rozdiel ked niekto place koli tomu, ze sa v nom nahromadi pocit krivdy, a ked niekto place zo skutocne padneho dovodu...
PS: Niektoré rady v ženských časopisoch neznášam.☺
A poznam aj take, ktore naozaj hraju plac....
V oboch pripadoch suhlasim z Drag-onom pozriet sa na pointu a utisit smutok alebo zarazit jesitnost...