GRRRRRRRR. Tak toto ma vazne nehorazne nasralo !!! Svoju babu nevydim tyzden a jej drbnuty tatko jej zakaze ist prec pol hodinu pred odchodom !!!! Ja bych zabijal !!!! GRRRRR Necem od vas ziadne odpovede len si cem vybit nervy. grrrrrrrrrrrrrrrrrr
nech si precita.... ja sa snazim konflikty riesit nenasilne ale teraz som v takej nalade ze keby si predomna postavil tank tak ti z neho spravim konzervu.
Tommyhot: ale vies keby aspon tak poriadne ze cely den spolu. Tak kazdy den bych na nu nemal cas to ye yasne. abo kazdy den tak na 2 3 hodky by bolo akurat to by mi moc nefadilo
Specnac nic si s toho nerob, to mas celkom paradicku. Normalne zavidim mojim nektorim kamaratom, maju cajky s inych miest co su tu na intraku , cez tyden s nimi, weekendy volne maju casu a casu Nehovorim ze tu svoju nelubim, uz sme spolu vyse roka, ale proste je tazko stihat pracu, frajerku, kamaratov, nejake week disko + nechat si nejaky cas aj na seba
Takze tak. Keby si bol s nou stale pochvile ta to moze omrzet.
no co ja ked som mal asi 18 a sedeli sme s frajerkou pred domom jej jfoter isiel asi 3x vyniest smeti, 2x do auta a este aj psa vencil dokonca ked sme raz isli na jedno jazero sme ho tam nedaleko stretli a to tam nikdy predtym nebol
Pliskal: heh. no aspon fidim co ma caka.... moj tatko segre tiez podobne haluze robil. ked dosiel segrin chalan prvy raz k nam tak tatko vyssiel akurat z garaze a zo sekerof a taky usmev nanho nahodil taky strach dostal chudak D
a tak to je v pohode to bolo v podstate len tak z vtipu ale takto, ze zatrhnut to chvilu pred by som normalne dosiel a sa porozpraval s nim.samozrejme slusne
Tatkovci su kapitola sama o sebe, ja ked som si doviedol cajku domov, tak sa tatko snazil byt nasilu vtipny Len tak srsal humorom Normalne som ho takeho nevidel.
Ti mala z okna hodit lano alebo ho mala spravit z plachty ako Romeo a julia. A nema dlhe vlasy?? aj po nich by si mohol ist. Zabalila by ta potom do kuforv. Aby som vas toto ucil juj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tommyhot: ale vies keby aspon tak poriadne ze cely den spolu. Tak kazdy den bych na nu nemal cas to ye yasne. abo kazdy den tak na 2 3 hodky by bolo akurat to by mi moc nefadilo
Specnac nic si s toho nerob, to mas celkom paradicku. Normalne zavidim mojim nektorim kamaratom, maju cajky s inych miest co su tu na intraku , cez tyden s nimi, weekendy volne maju casu a casu Nehovorim ze tu svoju nelubim, uz sme spolu vyse roka, ale proste je tazko stihat pracu, frajerku, kamaratov, nejake week disko + nechat si nejaky cas aj na seba
Takze tak. Keby si bol s nou stale pochvile ta to moze omrzet.