Stalo sa vam nieco podobne? Ze kedysi vsetko islo fajn, a zrazu ked ste sa napriklad rozisli s niekym tak ste sa uplne zablokovali? ze sa naprikald prilis pozorujete, uzavreli ste sa, myslite si o sebe ze ste totalne nemozny, problem s komunikaciou, porov
myslela som si že tak po rozchode skončím, ale dopadlo to fajn dokonca lepšie ako som si myslela ale to bude možno tým že počas nášho vzťahu som trpelo viac než dosť.. ale jemu to bolo očividne uprdele.. .. tak ale už som v poho a je mi bez neho lepšie
bol...vtedy som vsak siel z extremu do extremu - najprv som sa socialne izoloval a na dalsi den som bol az vtieravo spolocensky, na dalsi den zase uzavrety a tak dookola niekolko tyzdnov, samozrejme postupne sa to zlepsovalo.....
@zajacik23 ja som sa zablokovala asi tým, že nechcem žiadny vzťah .. ani s osobou, s ktorou by to mohlo byť dobré (rozumieme si atď.) ale proste nie .. bojím sa .. tak buď príde niekto kto ma to naučí prekonať (ak sa taký nájde) alebo budem navždy sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Forever were buried
Souls of those who've never asked to be
Scornfully immolated
The art of transplantation
Has saved a lot of lives
By frauding a child's adoption
I will be saving mine
Nechápem ako može niekto po 2-3rokoch venovat tej osobe uplne celý život a potom nariekať a robiť picoviny... Zabijem sa ...samovraždááá
Omačky pojebane
preto máš vlastnú hlavu aby si si povedal, že dotyčný/á proste nie je pre teba keď ťa už ďalej nevedela oceniť - hore hlavu hľadaj ďalej