prosím neviete mi niekto poradiť? spolužiaci mi zmenili vzor na mobile a nevedia na aký a ani ja :/ nemám kontrolnú otázku :/ ako ho môžem odblokovať?Alebo kde by mi ho odblokovali?
no tak mne sa to stalo ... skúšaj a mobil ťa potom vypitá email a heslo od emailu ked si ho zadavala ked si si mobil kupovala ... logni sa a ono ťa to pustí ...
Mne sa to stalo a po sto pokusoch po ceste do O2 som skúsil starý a bolo to - sestra mi ''zmenila'' vzor a ja som stále skúšal nové, ale ona ho nezmenila ale vypla nastavenia xD
Aj mne sa to stalo, resetoval som si ho a potom išiel Nemám na mysli reset cez nastavenia v mobile ale hard reset. Ja to zapnem tak že stlačím tlačidlo hlasitosti hore a tlačidlo domov a otvorí sa mi taký android BIOS. Tam si ho zresetuj len každému mobilu sa "BIOS" zapína inak. Zadaj názov svojho telefónu do googlu a pridaj hard reset. Keď to budeš robiť aspoň si vyber SD kartu a simku z mobilu aby sa aspoň niečo zachovalo lebo sa ti vymaže celý telefón.
@kovu11 veľmi ti dakujem (všetkým dakujem) a nevedel by si ešte náhodou ako sa to dá pre Sony Xperia E1? hľadala som to len vážne neviem čo mám stlačiť -,- aj som skúšala tlačítka len neviem aké presne
@kovu11 veľmi ti dakujem (všetkým dakujem) a nevedel by si mi ešte náhodou poradiť ako sa to dá pre Sony Xperia E1? hľadala som to len vážne to neviem nájsť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mne sa to stalo a po sto pokusoch po ceste do O2 som skúsil starý a bolo to - sestra mi ''zmenila'' vzor a ja som stále skúšal nové, ale ona ho nezmenila ale vypla nastavenia xD
» www.hardreset.info/devices/sony/so...