Zovšadiaľ sa valia na nás kadejaké čudné diskusné témy, ktorá v podstate je jedna a tá istá, len má mnoho uhlov pohľadu. Ako teda dobre vieme, nikomu človek nevyhovie, ani v tej teoretickej rovine, ani v praktickej, a preto mnohí ľudia radšej robia po svojom, s tým že dáko predsa len bude.
A čo by som tým získal si na také začínať? ...však myslím si, že mám slabú moc aby som ju vyfúkol ešte spred zadaného ...však som nemal ani babu, lebo šak som málo akčný, hanblivý, introvert a 14 hodín v robote a zajtra zas do roboty do piče ...no nejdem sa ľutovať, idem spať a dúfať, že môj život nestojí na taký prd
@kerrang chapem ale ak mavas podobne erupcie sebalutosti pred zenami tak sa nedivim ze si na tom tak jak pises. lutovanie sa nikdy nefungovalo a fungovat nebude. hoci pises ze ti je to jedno, pises to tak casto a to aj ked sa ta nikto nepytal az je jasne ze ti to jedno urcite nie je. chapem aj ak sa sem chodis iba vyliat a si taky len tu len mam pocit ze ti to prilis casto srotuje v hlave a treba na tom popracovat.
@kerrang keď sa už chceš ľutovať, rob si radšej srandu z vlastnej neschopnosti ako to robí napr. Torpi, ja, a dosť ďalších, určite to je sympatickejšie
@mielikki som kdesi videla nejaky post o tom, ako typek podvadzal frajerku, milenke nepovedal, ze je zadany, ked sa na to prislo, frajerka ho odkopla, dievcence sa skamosili a potom update po roku: "sme zasnubene!"
Za mna jedine dobre riesenie tejto situacie DD
Ja nie som ten typ. Môže byť baba hocako pekná, keď zistím, že je zadaná, okamžite ma prestane zaujímať. Ani nepátram, či im to funguje ani nič, proste nebudem liezť inému do kapusty. @12 Never tomu
@olii ja už neviem čo trepem, asi toho nechám keď pretečie môj pohár, no bude ma aj mrzieť, keď to nechám, lebo robota, no nechcem skoro zomrieť zas.. 0_0 ...však to je preťažený organizmus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale ak by mal taký podobné nápady, vyžalovala by som to dotyčnej a stali by sa z nás prinajmenšom bff
Za mna jedine dobre riesenie tejto situacie DD
A hej, tak nejako som si to predstavovala
@12 Never tomu