no on je teda kamarat asi ako stare vreco od zemiakov
ale ak ti s tym tvojim nie je dobre, tak nema zmysel aby si s nim bola dalej.. a ten jeho kamarat.. ak vymenis terajsieho za kamarata, potom sa ten kamarat moze spravat rovnako k inej baby v buducnosti.. ako to bolo?
"Nikdy neopúšťaj niekoho koho miluješ pre toho kto sa ti páči, lebo ten, kto sa ti páči, ťa opustí pre toho, koho miluje."
zahodit dlhy , fungujuci vztah pre niekoho takého , neviem co citis a mala by si to vediet sama ... skus sa s tym kamarátom porozpravat ci to mysli vazne a podla toho sa rozhodni. ...
@lexiblack niekde vnutri to asi vies nie? ked ti je lepsie s tym druhym ale, nemala by si byt s tym prvym.. je to ako tahanie za nos.. ak to s nim chces skoncit tak to radsej spravit cim skorej, lebo cim dlhsie to tahate, tym horsie to bude..
bol som an mieste toho kamarata.....nevyslo to a sralo ma to hlavne preto ze sprvu som nanej postrehol zaujem....snad neklamala samu seba...@7 damn true
akože pozri,kebyže toho svojho NAOZAj miluješ,toto by sa nestalo..len o tom porozmýslaj. podla mna je zbytocne to natahovat,on si casom vsimne,ze si ina,budete obaja trpiet,pride skaredy rozchod a pravda napovrch. radim ti,ukonči to,kym nie je neskoro a neublizis mu.
s tym druhym to ptm bud skusis alebo nie..bud to vyjde alebo nie. to je uz otazka buducnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale ak ti s tym tvojim nie je dobre, tak nema zmysel aby si s nim bola dalej.. a ten jeho kamarat.. ak vymenis terajsieho za kamarata, potom sa ten kamarat moze spravat rovnako k inej baby v buducnosti.. ako to bolo?
"Nikdy neopúšťaj niekoho koho miluješ pre toho kto sa ti páči, lebo ten, kto sa ti páči, ťa opustí pre toho, koho miluje."
ale skúsil by som to s tým "novým" len dúfaj že to nie je taký hajzlík ako je to kamarát
s tym druhym to ptm bud skusis alebo nie..bud to vyjde alebo nie. to je uz otazka buducnosti.
príde mi to strašne detské