Zhodou náhod druhá sesternica študuje fyzioterapiu (ak toto myslíš) a tá pôsobí spokojnejšie...
Pracuje si v kľude, bez stresu viac menej kedy jej to vyhovuje...
záchranár je pomerne šlamastika z môjho pohľadu. Žiaden piatok, žiaden sviatok. Jesť by mi nechutilo ani nič
Nepozdávalo sa jej to, že škola ju nepripravila na realitu ako to bude fakt vyzerať (asi si to nepredstavovala tak brutálne) a myslela si že bude zachraňovať životy ľudí nie trosiek feťáckych a bezďáckych...
Radšej fyzio záchranári sa musia naťahovať väčšinu času s ožratými bezďákmi.. nepredstavuj si medicopter 117 prosímťa..
Ja chcem robiť v zdravotníctve ale do záchranky by ma nikto nedostal
@arthemiis to si ani nepredstavujem, som nohami na zemi pevne mna strasne laka horske zachranarstvo, mam o tom dost zistene a aj to ze zeny moc medzi seba neberu...a co chces teda studovat?? @laurikaaa a ta sesterka s fyzio v akom zariadeni pracuje ked ma taky flexibilny cas?
Horské záchranarstvo moze byt zaujimave ak mam pravdu povedat toto ma vobec nenapadlo akurat o tom nic neviem.. ale urcite je to lepsie ako robit v beznej zachranke
@dominika79 ak mas zistene dost o horskom zachranarstve, tak potom iste vies ze v HZS na Slovensku panuje silne rodinkarstvo.
kamos byva v Kezmarku - cize priamo na upati VT, je fyzicky velmi zdatny a technicky vyspely (lyze, skialpy, lezenie), ma dobru metodiku (instruuje kurzy prvej pomoci), no napriek tomu ho HZS vedie dlhe roky stale len ako dobrovolnika... asi zostava len skonstatovat ze na Slovensku je to tak.
to o tom rodinkarstve som pocula iba tak trochu a nevedela osm ci mam tomu verit ci nie...a ako sa dostal k dobrovolnictvu nevies? kebyze nie som z "povolania" aspon inak by som sa chcela k tomu dostat no v CR to nie je o nic lepsie, tam je 1-2zachranari a zvysok su dobrovolnici na jednej stanici ci ako to nazvat....
noo s tymi dovolenkami si to aj trafil more nemam rada,netusim preco ja si svoj zivot bez sportu ani neviem predstavit, kde inde by som sa tak realizovala ako tam
ako sa dostal k dobrovolnictvu? fuha, to ti s istotou neviem povedat. pokial je mi zname, mozes sa normalne nahlasit horskej sluzbe, oni si ta nejako otestuju a skontroluju ci mas vhodnu kvalifikaciu a mozes zacat... alebo si to predstavujem prilis jednoducho?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2x nadšená z toho nebola
No a že štúdium bolo super horšie je už daná práca.. Že takto si to nepredstavovala...
Pracuje si v kľude, bez stresu viac menej kedy jej to vyhovuje...
záchranár je pomerne šlamastika z môjho pohľadu. Žiaden piatok, žiaden sviatok. Jesť by mi nechutilo ani nič
Nepozdávalo sa jej to, že škola ju nepripravila na realitu ako to bude fakt vyzerať (asi si to nepredstavovala tak brutálne) a myslela si že bude zachraňovať životy ľudí nie trosiek feťáckych a bezďáckych...
Ja chcem robiť v zdravotníctve ale do záchranky by ma nikto nedostal
@laurikaaa a ta sesterka s fyzio v akom zariadeni pracuje ked ma taky flexibilny cas?
Je na materskej
Na Lúčky ju zobrali.
kamos byva v Kezmarku - cize priamo na upati VT, je fyzicky velmi zdatny a technicky vyspely (lyze, skialpy, lezenie), ma dobru metodiku (instruuje kurzy prvej pomoci), no napriek tomu ho HZS vedie dlhe roky stale len ako dobrovolnika... asi zostava len skonstatovat ze na Slovensku je to tak.