ano raz som pomohla jednemu co mal epilepticky zachvat a som rada ze viem prvu pomoc asi ako jeiny predmet co ma fakt bavi takze som vedela co a ako ale neprajem nikomu to zazit aj ked viem co ako preco a na co sa co a ako pouziva a robi tak som stresovala ale nastastie so to nejak predychala a dopadlo to dobre ale ten pocit ked niekomu pomozete sa neda opisat nieco uplne genialne
Keď sa topil jeden chlapček.Ešte že viem dobre plávať.Bol veľmi vystresovaný.Bála som sa že ma stiahne zo sebou.No zachovala som si chladnú hlavu a podarilo sa mi ho vytiahnuť na breh.
ja som zachránila kocúrika, keď som si ho vzala domov, ako ho vlastná matka odvrhla po narodení a nemal kde byť... keď sa to počíta
mňa zachránil moj kocúr keď škrabal mame na dvere dokiaľ ju nezobudil a neprivolal ku dverám, keď ma moj bývalý škrtil pred bytom... takže vlastne ma zachránil kocúrik a mama keďže ich otvorila no...
no a ďalších milión zachraňovačiek prebehlo v mojom živote.. aj ľudia mňa, aj ja pár ľudí ,,veselé´´ čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mňa zachránil moj kocúr keď škrabal mame na dvere dokiaľ ju nezobudil a neprivolal ku dverám, keď ma moj bývalý škrtil pred bytom... takže vlastne ma zachránil kocúrik a mama keďže ich otvorila no...
no a ďalších milión zachraňovačiek prebehlo v mojom živote.. aj ľudia mňa, aj ja pár ľudí ,,veselé´´ čo?
ale ja asi nikomu
potom jednému kocurikovi ktorého som si zobrala domov a dala ho do parády,bol v zlom stave a za pol roka na to zdrhol
a jedného malého vrabčeka ešte , no teda dvoch ale jeden nedopadol najslávnejšie