U kostole každy štvrtok dostavam zachvat smiechu... zrejme preto lebo v minulosti som sa veľmi začal smiať z kamarata, ktorý keď sa modlil do mikrofonu ta všetky modlidby prekrutil, vynechaval slova atď...
tak toto bola klasika u mna.... najma pri ministrovani,na citanie som sa ani neodvazil lebo by ma prehlo od smiechu aj od hanby kym som len sedel dole a zucastnoval sa tak to nebolo take napadne ako pri ministrovani,ale vzdy sa predsa najlepsie smeje ked je to najnevhodnejsie
@fxx ta kedz je premena a a ja še šmejem a baby patria že cooo???? jedna už z druhu bešeduje že požrau zbešnete kozare a pauľina me dokonca šťipľa.. ale som sa začal ešte viac smec
Ta keď je premena a ja sa smejem tak staré mamy pozerajú, že čo?... a jedna s druhou už klebetí, že pojedol šialene hríby. A Pavlina ma dokonca štipla, ale som sa začal ešte viac smiať
@kilobbite tak ja uz neviem kks daj si za jeden alebo ja neviem do boha toto tažko viem sa doteba aj vcitit celkom ked sa nemozes proste smiat mne sa to tiez stalo na omši proste ked sme boli zo skoly na takom spiritualnom cviceni.. a vpredu som stála proste a sme boli na kolenách aja som len tak si prehodila jednu nohu a proste tak mi šlapka šuchla o koberec ze vsetci vpredu sme sa ujebavali ako nikdy a teraz nesmej sa ked tam ten kááže
To je asi klasika, niekedy v pätnástich som chodila rekreačne do kostola s birmujúcimi kamarátkami a čítania vtedy mával jeden miništrant - volali sme ho héliový chlapík, vysvetlenie nepotrebné. Nehovoriac o prekrúcaní textu spevov (mysereme a podobne), falošných zboristiek a organistu bez rytmiky. Jedného večera to kamarátku držalo dosť dlho a nahlas. A pri vychádzaní z kostola nás babky začali biť palicami..
a ved co tam boh sa urcite tesi, ze ti prinasa radost. len pekne chod dalej do kostola a smej sa tam
obcas mam pocit, ze ludia zabudaju, ze ideologia je laska k bliznemu a nie smrtelne vazne sucharske kazne.
ved ale to je super, ked budes mat depku pojdes proste do kostola ja som mala vcera strih taky ze zrazu ma napadlo slovo a ujebavala som sa na nom pol hodinu.... ze : šuškať to akoze kto vymyslel
no takže dôvod prečo sa smejem je že vted mam u hlave, jak sa pavlina povedala: Pochvalený buď Ježiš Cirkus A potom spolužiakova modlitba Zdravas milosti plna s tebou pán Amen požehnana si Amen (čital to s knižky a sme ho rozosmievali)...no a keď do mikrofonu sa modlit, tak: Zdravas Maria ktora si požehnana -chvíla smiechu do mikrofonu- pan s tebou tvojho Ježiš.
Jeden môj známy prišiel do kostola na korčuliach, tiež sme boli stredobodom pozornosti - hlavne postarších občanov, ktorým pripadá zábava v kostole ako hriech...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ta keď je premena a ja sa smejem tak staré mamy pozerajú, že čo?... a jedna s druhou už klebetí, že pojedol šialene hríby. A Pavlina ma dokonca štipla, ale som sa začal ešte viac smiať
ešte lepšie,magic mushrooms.ty si nejaký labužník?
a ved co tam boh sa urcite tesi, ze ti prinasa radost. len pekne chod dalej do kostola a smej sa tam
obcas mam pocit, ze ludia zabudaju, ze ideologia je laska k bliznemu a nie smrtelne vazne sucharske kazne.
a jede se dál
no nesmej sa