Nie a nie a nie, jedine v prípade ak sa poznáte aj naživo a budete sa stetávať, ak to bude čisto len o soc.sieťach tak ee, navyše vzťah bez osobného kontaktu, ee
tak podla co je dialka, ak nejaka druha dedina alebo nieco take alebo hodinka cesti tak preco nie aspon si nezacnete liest na nervy ak je to par hodinova zalezitos tak by som uz uvazoval
nezáleží na diaľke ako na tom ako často bduete spolu ... ked ste od seba 500km ale budeme mesačne aspoň 8-10 dní spolu, nevidím v tom problém ... samozrejme, keby to tak nebolo navždy ...
Ak sa budete stretávať viac ako dvakrát mesačne, tak potom fajn.. ak však bude bývať na inom kontinente a uvidíte sa raz- dva razy do roka, tak to nie.
Alebo vlastne, keď chceš zažiť neuveriteľne nepríjemnú bolesť, tak v pohode do toho..
a čo keď je to tvoj životný partner? určite to nebude na diaľku do konca života :p
ja mám taký vzťah a je to krásne veľmi sa ľúbime...i keď sa až tak často nevidíme, snažíme sa ísť spolu aspoň na dovolenku alebo k nemu idem na týždeň a doženieme to to už ty musíš vedieť či ho ľúbiš a pod. ja už len na to čakám aby prišiel pracovať kde ja študujem a budem zase spokojná
mám kamarátky, čo majú vzťahy na diaľku, ale tak ja by som taký veľmi nebrala... ale tak nikdy nevieš, ak ho máš naozaj rada, tak tá diaľka by nemal byť problém
Nie....ale je doležite aj an kolko.. pol roka max. to by sa ešte dalo podla mna. teda zaleži dost na tomže či si jeden z vas dokaže niekoho najst alebo to dokažete vydržat
@bizbilio dobrééé, ani som si tie preklepy nevšimol...už som si asi zvykol prehliadať na webe medzi násťročnými tieto "výstrelky"...obrovská česť výnimkám!
Podľa toho, aké máte možnosti byť fyzicky spolu a či tam tá vzdialenosť bude eventuálne aj v budúcnosti (zase to imho nie je rozhodujúce, ak len začínate..)
mal som, po dvoch rokoch normalneho vztahu rok na dialku a vrelo to neodporucam, ale zalezi od druhej osoby tiez... mozno ta moja len bola naladova mrcha, ktovie
Ak si nájdete spôsob ako na diaľku existovať dá sa to, len treba urobiť nejaké kompromisy a hneď na začiatku zvážiť či ti to stojí. Priateľ študoval v Čechách tak sme to asi 1,5 roka mali tak, že buď on prišiel domov alebo ja tam. Niekedy to bolo o nervy, ale to je aj vo vzťahu keď dvaja bývajú meter od seba no a teraz sme spolu už takmer 3 roky a bývame meter od seba
Záleží od okolností, je rozdiel ak niekto ide na pár mesiacov do zahraničia a potom sa vráti a je rozdiel ak dvaja ľudia žijú v iných mestách a chodia do školy a je nepravdepodobné, že v blízkej budúcnosti budú mocť byť spolu
Aj ja ho mám a trvá už cez rok,chalanisko je z Čiech .. Videli sme sa toto leto a bolo to to najrozprávkovejšie stretnutie Je to síce bolestivé,ale.. Máme rozplánovanú chatu na jar,hoci je to ešte poriadne ďaleko.. Samé reči,ale city nepustia..
Ak su z toho len a len same nedobrovolne povinnosti, volat, pisat, ozyvat, ziarli, vyhraza sa a pritom nie si s nim, tak nie... to sa neoplati, trapit sa.
Ale ak ma ten vztah potencial rozvynut sa aj na normalny, tak by mohol mat vyznam, napr. ak nemas vela casu na normalny vztah alebo z roznych dovodov Ti taky vztah nevyhovuje...
Mala som, no ono to veľa záleží od teba a od polovičky a či sa budete vídať nejako pravidelne alebo nie Ale ak to nie je nevyhnutné, alebo len dočasné, tak neodporúčam, diaľkou trpia obaja
mala som, chalana z Ciech.. 500 km.. dalo sa to zvladnut, bolo to krasne obdobie.. ale uz by som do toho nesla, viacmenej je otazka casu, ked niektory z paru podlahne niekomu inemu, zatial co ty s nim koli dialke nemozes byt, nemozes s nim ist von, objat sa ked sa pohadate...ale je to na tebe, no poriadne si to zvaz
nie, zazila som a nikdy viac... jedine v tom prípade že viete že ja nvm sa napríklad tá osoba po roku vráti naspat domov bývat aelbo ze ty naisto pôjdes za nou.. ale inak to nemá ziaden zmysel . celý vzťah sa zničí
ja mám frajera 400 km od seba, je pravda, že to tak zatiaľ nie je dlho, ale kvôli tomu by som ho určite nedokázala nechať, aj keď to, že je to takto ma veľmi mrzí...
Ja som mal tiež vzťah..a boli sme od seba skoro 100km...a dokázali sme tak fungovať polroka, no a teraz bývame spolu, takže si myslím že dialka nieje až taký problém ..aj keď niekedy to je dosť na nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Alebo vlastne, keď chceš zažiť neuveriteľne nepríjemnú bolesť, tak v pohode do toho..
ja mám taký vzťah a je to krásne veľmi sa ľúbime...i keď sa až tak často nevidíme, snažíme sa ísť spolu aspoň na dovolenku alebo k nemu idem na týždeň a doženieme to to už ty musíš vedieť či ho ľúbiš a pod. ja už len na to čakám aby prišiel pracovať kde ja študujem a budem zase spokojná
jak henta vravela..byvas daleko (45km) a jeb nasla si futbalistu 300km vzdialenej dediny ..
no aj tak to nieje nič pre mňa...uvažoval by som tak do 70 km...
teraz mám cca 30 and i am feelin´glad
Má to niečo do seba náhodou.
mal som, po dvoch rokoch normalneho vztahu rok na dialku a vrelo to neodporucam, ale zalezi od druhej osoby tiez... mozno ta moja len bola naladova mrcha, ktovie
súhlas.
A neriešte, že sa to nedá a že je to nemožné len pre to, že vám to krachlo.
Nedopadaju dobre.
mala som vzťah na diaľku...a skončilo to tak, že teraz žijeme spolu pod jednou strechou, máme 8mesačné dieťa a najradšej by sme za povraždili.
A osobne si to predstaviť síce viem, ale bolo by to veľmi zložité a nedá sa to nejak vysvetliť teraz.
Ale ak ma ten vztah potencial rozvynut sa aj na normalny, tak by mohol mat vyznam, napr. ak nemas vela casu na normalny vztah alebo z roznych dovodov Ti taky vztah nevyhovuje...
aj ked niektorym ludom to moze vyhovovat