Zadaní, máte vyhradený čas, ktorý je vždy len pre vás a pre partnera?
Nemám na mysli, či spolu randíte často, ale či máte napríklad nepísanou dohodou stanovený jeden konkrétny deň v týždni, na ktorý si neplánujete nič iné, pretože ste vždy spolu, pričom v ostatné dni sa stretávate podľa možností/chuti/nálady/povinností.
Dohoda ? Nie... to su proste vandervalsove sily (myslene obrazne, keby niekto nechapal ), ktore nas k sebe neptretrzite tahaju , pricom obaja mame (chvalabohu) ,,politiku nezajebavania sa'' , cize si navzajom nerusime kamaratske vztahy s ostatnymi ludmi a mame slobodu. (pricom jeden druhemu verime).
No ako ma toto pobavilo My takéto neriešime,keďže sme od seba 300 kilometrov. Sme spolu, kedy sa len dá Ale stáva sa, že buď ho ja vyháňam na pivo s kamošmi, alebo on mňa s babami niekam von
riešime to za pochodu, pri mojom drahom sa plánovať nedá a ani ja to nemám rada moc! aj keď občas ma naštve, keď na poslednú chvíľu meníme akciu, s ktorou sme počítali obaja a okolnosti nás donútia....so, that´s life a život je o umení sa prispôsobiť, takže tak....btw, máme naplánovaných zopár výletov, ku ktorým sme sa ešte nedostali a už je to pol roka dnes sme si písali, že snáď budúci víkend stihneme aspoň dva sama som zvedavá
moj patner chodi na vysku aj hra hokej takze nema dost casu, ale 1-2 krat sme spolu do tyzdna. Prespim u neho alebo on u mna. A ked ma volny vikend tak chodime na vylety alebo do kupelov Cez leto volna tak na vylety,dovolenku. Aj niekedy ho chodim podporit na zapasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
...Brrr az ma striaslo len pri pomysleni...