..Má zmysel bojovať o zadaného chalana ktorého lúbim už 8 mesiacov, babu má asi mesiac a predtým som s ním uš niečo mala, aj včera ju somnou podjebal..
no a teraz vážne... chalan očividne s tebou vzťah mať nechce, už pred tým s tebou niečo mal a potom si našiel inú... teraz ju s tebou podviedol, ale to ešte neznamená, že teba chce inak ako na sex... veď keby ťa mal rád tak vzťah začne s tebou a nie s ňou... inak pripadá mi ako ozajsný kokotko, ťahá ťa za nos, potom začne vzťah s inou, ktorú ťahá za nos a potom zase začne ťahať za nos teba... ozaj chceš chalana o ktorom vieš že si čosi ako vzťah neváži? ozaj chceš chalana, čo si neváži teba?
@unchained to stojis o chalana, ktory podvadza?.....ked podvadza ju, cisto teoreticky, keby chodil s tebou....je velka pravdepodobnost, ze podvedie aj teba.....takeho chces?.....inak vzhladom na tvoje rozne fora, byt tebou, tak sa idem od hanby zakopat....
súhlasím s @takzvany , a za seba si myslím , že ak by Ťa on ľúbil a chcel, tak mali ste obaja dosť času byť spolu . Ale neboli ste, lebo nechcel. Takže ak Ti nevadí, že tým chovaním ubližuješ tej babe /aj keď, keby si jej to povedala, zrejme by si ju uchránila pred veľkou bolesťou / a že on s Tebou síce nebude mať vzťah ale sex je super, bojuj oňho . ..
...taak, nechcel som sa sice vyjadrovat k takymto prizemnym debatam tuto na birdz, ale veta -aj včera ju somnou podjebal..- ma celkom dostala, dostala ma dokonca natolko, ze ti napisem:
o moj boze, 18 rokov a rozumu nikde, ani by som o teba bicykel neoprel!
@unchained predtym si s nim nieco mala, vcera ju podbjebal s tebou ... ale potom napises,ze ste nejebali. ake mile
podjebat znamena podviest ... napr. sa s niekym bozkavat (podla toho, ako to niektori beru) alebo sa vyspat (tak to beriem ja).
a podla ostatnych for a diskusii co si zalozila za posledny rok, tak byt tebou zo seba grciam asi tyzden. (blee) kurvy nemam rada. a najme, ked to vyhlasuju takto verejne. cize napokon si neotehotnela?
aha len ste sa bozkávali, takže vlastne ju s tebou "nepodjebal". tak anyway, toho dievčaťa mi je úprimne ľúto a vy davaja ste sa skutočne našli. Skús si tak predstaviť, že ty s niekym si, veríš mu, maluješ si ružové oblaky/lebo to človek zvykne robiť v mesačnom vzťahu/ a on zatiaľ trávi večer s inou , bozkáva sa s ňou a ona sa tým ešte chváli a všetko je fajn.
už automaticky by ti pri ňom mala blikať kontrolka s názvom "zadaný" a mala by si si s ním dať pokoj... on evidentne charakter nemá a nemáš ho asi ani ty
pri jednej z tvojich minulých diskusií som ťa tak trochu dokázala pochopiť... a neodsudzovať. ale začínam nadobúdať pocit, že ty si buď fejk alebo megaprijebaná ťava.
si zena, tak si vyberaj! nenechaj vyberat len jeho!
daj mu navyber...nech si vyberie: bud bude chodit stebou a tamtu uplne necha,alebo ta strati.nesmies byt len jeho hracka...a potom,citila by si sa fajn ak by si bola na mieste tamtoho dievcata?
ale aj tak...celkovo, co si ti chalani o sebe myslia? kedysi muzi o zeny bojovali, dnes sa im zeny nukaju.kedysi podvadzali zeny ked uz a dnes muzi ..kedysi sa prosili muzi a dnes zeny..treba s tym daco robit .ako si ich vychovali tie slovenske mamicky...nie su az taky pekni a mna osobne nepritahuju namysleni machovia co si myslia ze mozu pichnut vsade a skutocne si nevazia ziednu zenu, odseknut im...
zaoberas sa p.covinami...8 mesiacov...ked ta za taku dlhu dobu nechcel preco si myslis ze teraz tomu bude inak...?...sa jeb na to a zamysli sa radsej nad tym ze co budes robit v zivote...bo ak budes bokovkou pre zadanych chalanov tak ta aj budu ludia podla toho brať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
..kvak..
@unchained WTF?!?!
o moj boze, 18 rokov a rozumu nikde, ani by som o teba bicykel neoprel!
podjebat znamena podviest ... napr. sa s niekym bozkavat (podla toho, ako to niektori beru) alebo sa vyspat (tak to beriem ja).
a podla ostatnych for a diskusii co si zalozila za posledny rok, tak byt tebou zo seba grciam asi tyzden. (blee) kurvy nemam rada. a najme, ked to vyhlasuju takto verejne. cize napokon si neotehotnela?
Sedem mesiacov mal možnosť byť s Tebou. Nebol.
» www.birdz.sk/forum/nevyznam-...
» www.birdz.sk/forum/-uz-som-z...
» www.birdz.sk/forum/co-si-mam...
dievča spamätaj sa, lebo skončíš raz závislá na drogách v bordeli
daj mu navyber...nech si vyberie: bud bude chodit stebou a tamtu uplne necha,alebo ta strati.nesmies byt len jeho hracka...a potom,citila by si sa fajn ak by si bola na mieste tamtoho dievcata?
ale aj tak...celkovo, co si ti chalani o sebe myslia? kedysi muzi o zeny bojovali, dnes sa im zeny nukaju.kedysi podvadzali zeny ked uz a dnes muzi ..kedysi sa prosili muzi a dnes zeny..treba s tym daco robit .ako si ich vychovali tie slovenske mamicky...nie su az taky pekni a mna osobne nepritahuju namysleni machovia co si myslia ze mozu pichnut vsade a skutocne si nevazia ziednu zenu, odseknut im...