myslim si, ze clovek ma viac tedenciu byt nestastnym, ak povazuje partnersky vztah za zmysel zivota - pretoze je to vec premenliva a neda sa nikdy na 100% predvidat, ako dopadne.
zálrží od toho, ako ti to momentálne vyhovuje oboje má svoje plus aj mínus.
mne vyhovuje, keď som s niekým, navzájom máme tak narovnako úprimne radi toho druhého, kvôli tomu kto je, staráme sa o seba .. ten pocit nenahradí nič, žiadne známosti, fwb.. keď máš na svete jedného človeka čo je tvoj a ty jeho, ste pre seba vo všetkom a spolu.
nie je to až tak romantické je to hrejivý pocit príjemna, istoty a bezpečia.
tak toto zalzi od hrozneho mnozstva faktorov. all in all asi hovorim, ze je lepsie byt zadany uz len z toho zakladneho principu rozmnozovania.
ale tak mne v momntalnalnych mesiacoch vyhoduje byt nezadany, kedze som v maturitnom rocniku, do toho robim, chystam sa robit certifikat a po skole odist prakticky az do zaciatku vs, cize teraz by to len vsetko komplikovalo ale neskor to uz bude ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Pre mňa je lepšie byť zadaná.
myslim si, ze clovek ma viac tedenciu byt nestastnym, ak povazuje partnersky vztah za zmysel zivota - pretoze je to vec premenliva a neda sa nikdy na 100% predvidat, ako dopadne.
mam chvilky kedy by som chcel vztah ale skor su to len take zablesky...
to už záleží na ľuďoch, že či je dobre vo vzťahu alebo bez neho.
mne vyhovuje, keď som s niekým, navzájom máme tak narovnako úprimne radi toho druhého, kvôli tomu kto je, staráme sa o seba .. ten pocit nenahradí nič, žiadne známosti, fwb.. keď máš na svete jedného človeka čo je tvoj a ty jeho, ste pre seba vo všetkom a spolu.
nie je to až tak romantické je to hrejivý pocit príjemna, istoty a bezpečia.
ale tak mne v momntalnalnych mesiacoch vyhoduje byt nezadany, kedze som v maturitnom rocniku, do toho robim, chystam sa robit certifikat a po skole odist prakticky az do zaciatku vs, cize teraz by to len vsetko komplikovalo ale neskor to uz bude ine