Je podla vas normalne ak chodia dvaja spolu von kazdy piatok a kazdu volnu chvilu a je medzi nimi len kamaratstvo? alebo je normalne ak chodia spolu von .. bosky a tak .. za ruky a su len kamosi? funguje to?
no napriklad ja mam spoluziaka s ktorym sme aj dost podobni a proste pozname sa polroka a v pohode sa casto spolu sami rozpravame alebo ideme spolu do bufetu a niektori typci si z nas utahuju ... ale sme proste kamosi...
To nechapem ked su baba s chalanom kamosi tak automaticky spolu nieco musia mat...
no taq ten chalan bud nechce byt len jednou a teba taqtoo vyuziva alebo lubi teba nechce ti to povedat lebo sa boji ze sa medzi vami nieco pokazi alebo ak to robi len taq ..... taq je zvlastny a ak si ty kamaratka s tou jeho babou taq ju dobre zradzas...
uhm... ja som tež hentak chodila s mojím najlepšim kamaratom von... ked som mala čas a ked ma potreboval.. a nič medzi nami nebolo len kamaratstvo... ale to sa aj skončilo bo nas šeci podpichovali blbými rečami a tak...
vôbec nič by nebolo divné na tom, keby mal chalan okrem frajerky (tá s ktorou chce žiť a mať deti) aj inú priateľku.
táto osoba ho zväčša pozná dlhšie ako jeho aktuálna frajerka. hovorí jej čo sa deje v jeho vzťahu a ona mu môže dať cenné ženské pohľady na vec. teoreticky je prípustné, ak je to dokonca jeho bývalá.
ale aby sa s ňou bozkával, to už je moc. buď chalan nemá chrbticu alebo kamarátka je piča. vyber si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale on mal dievca a robil toto je to normalne?
ja som ta jeho kamaratka alebo viac ako kamaratka
ako mám rozumieť tomu super kamoška?
ale slovo kamos sa neda pouzit v zmysle milujem svojho kamarata
a ak nepijem?
podla mna vtedy je aspon jeden namotany...
a čo ak ten chalan tvrdi,ze lubi inu?
To nechapem ked su baba s chalanom kamosi tak automaticky spolu nieco musia mat...
@pikao
@kat
ale ak sa bozkavaju tak uz asi ako surodenci nie su
ale ne ak sa bozkavaju tak už to je niečo vážne alebo sa dohodli že sa nevedia bozkávať tak sa to učia
... ta prva cast bola ironicka? a ty sa vies bozkavat?
normálne to asi neni..šak potom spolu chodia,ne?
vôbec nič by nebolo divné na tom, keby mal chalan okrem frajerky (tá s ktorou chce žiť a mať deti) aj inú priateľku.
táto osoba ho zväčša pozná dlhšie ako jeho aktuálna frajerka. hovorí jej čo sa deje v jeho vzťahu a ona mu môže dať cenné ženské pohľady na vec. teoreticky je prípustné, ak je to dokonca jeho bývalá.
ale aby sa s ňou bozkával, to už je moc. buď chalan nemá chrbticu alebo kamarátka je piča. vyber si