@obliviate hej... možno raz či dvakrát z takého iného, lebo sme doma iný nemali, ale inak z obyčajného, z takých tých bezkôrkových sa človek ani poriadne nenaje
Na pohostenie návštevy... je to jednoduché, pomerne sýte... Každý si dá toľko, koľko chce... nešpiní sa tým veľa riadu... nie je problém urobiť viac verzií - každý si môže vybrať, čo mu chutí...
Neviem, či sa obložené chlebíčky u niekoho týkajú sviatkov, u nás sa robia, ak očakávame návštevu...
My ich nerobíme ale jak to tu tak čítam, tuším s tým začnem.
@21 Možno vznikli v Poľsku, ale tie naj naj majú v Prahe v Česku. Skoro som vykúpila celú chlebičkáreň. (to som si nevymyslela, to sa tak fakt volalo!)
@bryndzovahaluska jezus pica objavila ameriku ze chlebickaren, kurva trocha vzdelania a by si vedela ze to je silne retro, volakedy sa to volalo automaty
@kain80 Dúfam, že si nedostal infarkt, pri tom nadávaní. Viem si ťa živo predstaviť ako sedíš za compom a od zúrivosti ti ide pena od huby, žila na krku a ksicht jemne do modra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Neviem, či sa obložené chlebíčky u niekoho týkajú sviatkov, u nás sa robia, ak očakávame návštevu...
je to asi zvláštne ale to slovo vzniklo v Poľsku, Poliaci maju vrodený strach z hladu, zrejme od II.svet. vojny....
robia si velikánske zásoby chleba a obkladaju ho šunkou a syrom, zrejme z toho vznikol aj ten názov, obložený chlebíček .......filip
@21 Možno vznikli v Poľsku, ale tie naj naj majú v Prahe v Česku. Skoro som vykúpila celú chlebičkáreň. (to som si nevymyslela, to sa tak fakt volalo!)
si tu krátko na to aby si niekomu nadával do k....,
robím v jednej obchodnerj firme v krakove 5 rokov, mám tam kopu rodiny a ked si z argentíny tak asi je to opačne a ty vieš velky k....filip
a ak neprestaneš s tými urážkami aj u iných birdzákov nahlásim ťa adminovi !