nevie tu niekto, či náhodou, nie je vysoká škola s týmto odborom niekde na východnom slovensku? JA som na internete našla iba mestá NR a BA. Je štúdium náročné? Z čoho treba maturitu, aby sa človek dostal, ak vôbec treba... A či sú na pri
Ja študujem záhradnú a krajinnú architektúru v Brne, som tam veľmi spokojná, štúdium je na úrovni, a Brno samo o sebe je úžasné mesto. Prijímačky pozostávajú z testu biologie rastlín a dejín umenia, toľko k teoretickej časti, a talentová skúška ma tri časti- kresba busty, kresba v plenéry, kresba z predstavy (nejaký krajinný priestor)... berú 6O cca. Prvé dva roky sú v Brne, zvyšok v Lednici ....
študujem záhradnú arch. v NR už na Ing. stupni a môžem odporúčiť, nemôžem síce porovnať s Brnom... ale je to kvalitná škola, je to náročné, ale ak sa tomu chce človek venovať, v tom by nebol žiadny problém. Prvý rok je možno trochu nezáživný..ale to je na každej škole, treba si prejsť všeobecnými obkecmi, ale už od druhého ročníka je to už čista architektúra. Talentovky... kresba v plenéri, zátišie......
Dlhodobo pripravujem na prijímacie skúšky na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nebavilo ma to akosi.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk