Ahojte, potrebovala by som zistiť,ako je to so zahraničným štúdiom na pol roka. Mám o tom veľa informácií,no k jednej sa nemôžem vôbec dostať. Neviete náhodou, ako je to po návrate so známkami?? Viem,že ak sa študent rozhodne ísť cez druhý školský polrok
Mám kamaráta, čo bol rok v Amerike a ísť na polrok je sprostosť, lebo len po tom polroku sa už rozkukáš natoľko, že niečo z toho jazyka sa na teba fakt nalepí
@najivna@mardzerin no...idem na pol roka ( 2. šk. polrok ) do Anglicka a v agentúre mi povedali,že si nie sú istí,či mi pri odchode dajú len certifikát alebo aj známky a riaditeľ mojej školy mi povedal,že keď sa vrátim budem robiť komisionálky z 3 predmetov, ktorých budem chcieť a tie mi dajú na vysvedčko. Avšak teraz neviem, či budem mať na vysvedčení len tie 3 známky z ktorých urobím komisionálky alebo aj ostatné,ktoré som mala na pol roka na vysvedčku (že sa mi prenesú) alebo tie,ktoré som mala v Anglicku ...
@katy1111 ja som bola cely rok o akom prvom polroku splietas?
jaaaaaaj asi chapem
mali by ti to dat tak ze z prveho normalne a z druheho len tie 3 zvysne kolonky su vyciarknute a vzadu mas poznamku ze si studovala 2.polrok v zahranici
@najivna veď...1.polrok chodím normálne do školy tu na Slovensku a druhý pôjdem do Anglicka.....tak som chcela vedieť,či sa mi tie z 1.ho budú prenášať do 2.ho k tým z komisionálok......ale už teraz viem,tak diky moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
inak ist na polroka je kravina
?????? neviete mi poradiť?
jaaaaaaj asi chapem
mali by ti to dat tak ze z prveho normalne a z druheho len tie 3 zvysne kolonky su vyciarknute a vzadu mas poznamku ze si studovala 2.polrok v zahranici