Chcem si, teda aj si kupujem pomaly zakrslého zajačika barančeka. Len presne neviem koľko na to miniem peňazí a koľko ma vyjde tá základná výbava peňazí..Ako pravidelne sa chodí na očkovanie?..prosím poradte...Ďakujem vopred
@anjeliceq Naozaj? Ja som si najskôr myslela, že kocúr by mohol napadnúť zajaca, ale keď som videla ako kocur uteká od strachu a potom tú jeho ranu na hlave... Príroda už funguje opačne ako kedysi.
No zakladna vybava pre zajacika neviem kolko stoji lebo ja som to pre svojho kupovala uz davno,ale ockovat by sa malo chodit 2 krat za rok proti zajaciemu moru a myxomatoze kralikov lenze ak mas kralika doma podla mna uplne postaci raz za rok a to najlepsie na jar lebo kralik musi byt chraneny na leto pretoze obe tieto choroby mozu prenasat komare.Tato vakcina stoji vacsinou u kazdeho veterinara inak.Ja som platila 6 eur ale aj tak na cenu by si sa mala opytat svojho veterinara
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nic v zlom moj vetak mi vravel ze fakt staci raz a kym nelozi po kanaloch to staci
klietka - okolo 30eur,mozno najdes aj za 20
a granule tie kilove balenia okolo 1eura
a tie ockovania ved neviem chod k nemu raz ze co ti povi
@ewu11 my sme za všetko čo sme mu kupovali aj s ním dali do 1500sk...čiže klietka, miska, ta somarina na vodu, seno, piliny a žrádlo a teda ešte zajac