Nejdem,prvá časť sedmičky ma dosť sklamala,hlavne kvôli tomu,že sa takmer vôbec nedržali knihy,bolo to maximálne odfláknuté.Radšej si päťnástykrát prečítam knihu,ako by som ich nechala zarobiť na tejto napodobenine Pottera.Vôbec režisér,ktorý robil 5,6 a 7 -ani jedno z toho sa mu nepodarilo.Skončil u mňa.
nie na predpremiéru, tá ide neksoro a mne sa nesťe isťi domov po tmakoch o polnoci, premierrička 14.7 stačka a už teraz sa tešiskam nenormalne!!!!! ^^ a ešte 3D!
idem tesim sa nato D akurat vcera to reklamovali ze v kinach od juula neviem aky datum tam bol ale u naas v kine pokial to dajuu bozee nechce sa mi cakat
jeblo by ma ak by som si nepozrela poslednu cast, nie preto ze som taky velky fanusik, ale prave kvoli tomu, ze vsetky som videla a zaver nie? Nehrozi. Nech mam odskrtnute akoze Cheeeri done
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
taká 6-ka bola aspoň poňatá s humorom
nie na predpremiéru, tá ide neksoro a mne sa nesťe isťi domov po tmakoch o polnoci, premierrička 14.7 stačka a už teraz sa tešiskam nenormalne!!!!! ^^ a ešte 3D!
3D scabior! ja sa tam asi naskladam ^^
a neviem, čo vám všetkým tak jebe z jedného filmu.