no bohuzial nemozem dojst.. takze sa zabavte.. a inak by ma tiez zaujimalo ze preco nieco cervene .. kedze NIC cervene ani doma nemam ... kebyze radsej nieco cierne tak mam na vyber obrovsku skalu moznosti
@sintnxan toto je forum na to aby si napisal ci ides ci nejdes, nie na informacie o alkohole...(ak nas viac bude chciet ist na alkohol,mozme ist,ale neskor)
athlas-il na to musíš inak... nikdy nemáš istotu kto vie, kto nevie, takéto veci sa už riešia cez TS, lebo sa môže stať, že jeden deň predtým si niekto nevšimne, že ty ešte niečo potrebuješ vedieť o stretku... ja by som ti poradila zo starej diskusii si spísať normálne zoznam, kto bol potencionálnym, alebo istým účastníkom a hodiť mu link na toto do TS, alebo lepšie, skopírovať toto do TS...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@zipporah to som urobila ale furt sa hlasia dalsi
a to sa sťažuješ že sa hlasia další?
mame sa stretnut pri fontane a fontana je rozobrata cize sa stretneme pred zelenym plotom ktory skryva fontanu to najdete, svieti to v strede namestia