Keď som bol kidd, bol som zaľúbený do Sam zo seriálu iCarly (pozerával som na nemeckom Nicku na satelite). Hrala ju Janette McCurdy, a žije bohviekde v USA takže bez šance.
Tak byvaly je absolutny blazon s brutalnymi commitment issues - ktorymi nakoniec "nakazil" aj mna.
A som zamilovana do Kapitana Hooka z once upon a time
Mal som nieco s vydatou zenou ale nevedel som o tom. Vyspali sme sa spolu v medickej zahrade rano po rozbijacke a potom sme si pisali na skype ona mi napisala ze mi musi prezradit ze je vydata ze svojho manzela ma velmi rada, a ze mi to nepovedala lebo necakala ze ju zvediem a potom jej to bolo uz blbe hovorit, ale ze ked chcem mozme ist este niekedy na hotel. Nakoniec z toho nic nebolo lebo sme sa pohadali cez skype ale 2x krat mi poslala v piatok vecer sms ci nie som v meste.
@12 akože, už som mala platonickú internetovú v lásku v 17tich a písala tu o tom blogy....ale tak, to úplne nerátam ja sa proste moc nezamilovávam, trvá mi to hrozne dlho a keď vidím, že to nemá zmysel, prejde to hneď. Ale ako priťahujú ma bársakí ľudia, len láska je iná vec.
tak neda sa to nazvat zakazana ale akoze ano bol som zamilovany aspon myslim ze to bola zamilovanost do nespravnej osoby ktora ma absolutne nechcela ani moc ako kamarata takze tak ale to som ja smoliar traged a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A som zamilovana do Kapitana Hooka z once upon a time
ale nie, zaľúbená som takto nebola, našťastie... iba ak do bývalého - aj dlho po tom, čo mal/má ďalšiu frajerku, stačilo