Do dnešného dňa bolo všetko v poriadku...Mám 19..Možno ma niektorý vysmejete, ale zaľúbila som sa do o 2 a pol roka mladšieho chlapca. Do dnes sme boli spolu necelé 4 mesiace..Jasné, že nás ľudia odsudzovali za to. Veď bývame na malej dedine. Vôbec nevyze
moja, mas 19 rokov ... tvoja mama nema ziadne pravo ta zamykat doma, skus sa snou porozpravat ked sa ukludni, a skus ju zoznamit s tvojim priatelom, hovoris ze je rozmny, mozno ju presvedcis.
Ak nie .. si dospela a mas moznost sa uz osamostatnit .... svoje rozhodnutia najprv dobre premysli ! drzim palce
ale ona ho už pozná. sme z tej istej dediny...len dnes mi začala už aj vyčítať to, že je mladší...ale ja za to nemôžem , že som sa práve do neho zaľúbila...s mamu sme sa nikdy o takýchto veciach nerozprávali...ja by som aj rada vypadla..keby mám kam...život na dedine je hrozný..všetci ťa riešia, ale keby aspon pravdu hovorili a nedomýšľali blboviny...
podla mna 2 roky nie je veľký rozdiel. a čo že je mladší ak je rozumný? toto by si si mala s mamou vydiskutovať.
navyše hej máš 19 tak povedz že ju rešpektuješ a máš ju rada, ale že toto je už tvoja vec a že toto by nemala riešiť. samozrejme bud slušna.... ak sa ľubite tak toto vám nemôže zabraniť vo vzťahu
no neviem, čo je na tomto absurdnejšie. či to, že v 19tich ideš vyplakávať, že ťa mama z domu nepustí, alebo rozhorčovať sa kvôli 2 rokom vekového rozdielu...
vek je len číslo v občianskom nič viac. v láske nehrá rolu. dôležitejšíe je či si rozumiete, ľúbite sa, rešpektujete atď.. a ak vám to vyhovuje byť spolu, nič do toho ostatných..
si dospelá. ty budeš prípadne s tvojím partnerom žiť, nie tvoji rodičia. nedovoľ im aby ti zakazovali lásku. pokús sa s mamou porozprávať - že ti nemôže brániť v tvojom šťastí a že ťa nemôže ochraňovať pred prípadným pádom donekonečna. nech vám dá šancu. a ak nepomôže, stretávaj sa s ním, aj napriek jej nesúhlasu. - vek nie je dôvod na to aby ti zakáže vzťah
eh? tak to musíš vysvetliť sama mame, že si už dospelá a mala by s tebou aj tak jednať, veľké hovno vyriešiš tým, že budeš sedieť v izbe a plakať, potom aj má právo ťa brať ako decko, veď sa obháj..
nooo, mne sa pred týždňom stalo toto isté, malá dedina, mladší chalan ... ešte mladší ako tvoj, problém s matkou, musíme to teraz držať v tajnosti ... a tiež tí ľudia, ale nemienim sa s ním kvoli tomu rozchádzať ... neviem, čo ti poradiť, iba ak tajne sa stretávať, toto robím ja...
chapem mamu v tomto, chce ti to najlepsie a podla starych noriem je najlepsi starsi chalan ktory ma rozum a je ako tak zabezpeceny..
co nie je az taka blbost ale srdcu nerozkazes..
skus sa s nou porozpravat ked vychladne, povedz jej ze len spolu chodite, nestras ju s tym ze to je naveky.. aj ked to mozno tak citis a mozno to tak bude..
neviem zakazať človeku koli tomuto behat po vonku....ked nerobí pičoviny....lepšie ked máš mladšieho chalana ako by si mala fetovať napríklad, nemyslíš?
povedz ze si bola u gynekologa, ten ta poslal na onkologiu a zistili ti rakovinu krcka maternice. Ked jej po2 tyzdnoch povies, ze to nie je pravda, bude rada ze este bude vydavat svoju dceru.
btw,2 a pol roka mladsi? nepoviem nic kebyze o 10 alebo aj 5 no aj to by bolo divne. ale 2 a pol roka neni nic 4 roky na strednej mi zbehli ako 2 mesiace
podla mna to treba s mamou prediskutovat... keby si mala 12 tak by som to bral z jej strany ako opodstatneny argument... ale ked mas 19? o moj boze... a neviem, ale kebyze nejaku babu naozaj lubim a toto mi povie mama, tak urcite by som nasiel nejaky sposob ako s tou babenkou byt.... vzdy sa najde riesenie... len ho treba najst (a to som ti asi velmi neporadil teraz co ?
tiež si myslím, že rozumný rozhovor s mamou to pomôže vyriešiť, nemá zmysel ju klamať, hádať sa alebo kričať, ale normálne si vydiskutovať problém. A tie 2 roky - o chlapcoch sa hovorí, že vraj dospievajú neskôr....- niekedy to môže byť veľa niekedy zas zanedbateľné, ... môj priateľ je odo mňa o dva roky starší, ale myslím, že duševne je oveľa vyspelejší ako ostatní v jeho veku... je to individuálne
a ak ako vravíš, tvoj priateľ je rozumný, tak je všetko v poriadku a mama nemá právo zakázať dospelej žene chodiť s ním...dúfam, že to vyriešiš a bude to OK
plac nic nevyriesi a v tom dome nebude vecne ukaz mame ze sa preto netrapis ze si trpezliva /aspon ti nebude robit napriek/ a potom sa to vyvinie okrem toho mas lasku uz len tento fakt by ta mal nechat navzdy stastnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
zakázala chodiť von?
piče veď máš 19
sorry, ale ti ludia co sa do toho staraju su j*bnuti
moja, mas 19 rokov ... tvoja mama nema ziadne pravo ta zamykat doma, skus sa snou porozpravat ked sa ukludni, a skus ju zoznamit s tvojim priatelom, hovoris ze je rozmny, mozno ju presvedcis.
Ak nie .. si dospela a mas moznost sa uz osamostatnit .... svoje rozhodnutia najprv dobre premysli ! drzim palce
keby ti zakazala 50rocneho tak ok, ale ved mladsi.. to je celkom neskodne nie?
ach jaj cely svet, vsetko je cele zle, si dospela a do takejto normalnej veci ti idu kecat..
dnes je mi velmi zle zo svetu, sucitim a prajem ti s tym priatelom vela stastia, snad to nejako date
navyše hej máš 19 tak povedz že ju rešpektuješ a máš ju rada, ale že toto je už tvoja vec a že toto by nemala riešiť. samozrejme bud slušna.... ak sa ľubite tak toto vám nemôže zabraniť vo vzťahu
Ale inak aj toto nechapem a co ze je mladsi? To je hriech?
bolo milé, ako sa ma snažila presvedčiť, nech to nerobím, a potom ma vysmievala, že za 2 týždne som nas5....
si dospelá. ty budeš prípadne s tvojím partnerom žiť, nie tvoji rodičia. nedovoľ im aby ti zakazovali lásku. pokús sa s mamou porozprávať - že ti nemôže brániť v tvojom šťastí a že ťa nemôže ochraňovať pred prípadným pádom donekonečna. nech vám dá šancu. a ak nepomôže, stretávaj sa s ním, aj napriek jej nesúhlasu. - vek nie je dôvod na to aby ti zakáže vzťah
co nie je az taka blbost ale srdcu nerozkazes..
skus sa s nou porozpravat ked vychladne, povedz jej ze len spolu chodite, nestras ju s tym ze to je naveky.. aj ked to mozno tak citis a mozno to tak bude..
btw,2 a pol roka mladsi? nepoviem nic kebyze o 10 alebo aj 5 no aj to by bolo divne. ale 2 a pol roka neni nic 4 roky na strednej mi zbehli ako 2 mesiace
podla mna to treba s mamou prediskutovat... keby si mala 12 tak by som to bral z jej strany ako opodstatneny argument... ale ked mas 19? o moj boze... a neviem, ale kebyze nejaku babu naozaj lubim a toto mi povie mama, tak urcite by som nasiel nejaky sposob ako s tou babenkou byt.... vzdy sa najde riesenie... len ho treba najst (a to som ti asi velmi neporadil teraz co ?
a ak ako vravíš, tvoj priateľ je rozumný, tak je všetko v poriadku a mama nemá právo zakázať dospelej žene chodiť s ním...dúfam, že to vyriešiš a bude to OK