Na našej škole zakázali nosiť kanady, lebo je to propagovanie fašizmu ale tak niektorí tie boty nosia kvôli hudbe, a majú ich zrazu prestať nosiť? a že kto ich bude mať, ide k riaditeľke...a také že prezúvky...no dovidenia...kam to tá naša škola speje?
hm u nás na cirKevnom gympli zaKázali farbiť si vlasy na čierno a niK nemôže mať ani piercing a naposledy som počula že zastavila učiteľKa jednu žiačKu na chodbe a poslala ju domov, lebo je vraj moc ,,zmachlená" aKože BeST
no tí náckovia na našej škole ktorých poznám ani kanady nenosia, vlastne ich nosia len metalisti a podobní, ale na nich to je vidieť, keď sú celí čierni...a tí sú väčšinou viac anti...
keby ste boli na mojej škole CIRKEVNEJ same tehotne dievča vlasy maju kde ake pearsingy pohodaaaa, a ja som celu zimu nosil kanady pohoda, viac menej dobra obuv nepremoka to a je to viac menej nezničiteľne, ja by som tam na nich niekoho poslal do je riadna hovadina že nosenie kanad je propagovanie fašizmu či nacizmu, nosia ich aj vojaci a možno aj policajti oni sú čo?
Ako dôvod prečo nie, uviedli zle... ale tiez je blbost chodit v tom po chodbach skoly... to mas ako prezuvky kanady??? asi nie, takze tak... ale mozte spisat peticiu...
Nika42: zakazali ciernu? A co take prirodzene ciernovlasky?
Btw zakazat kanady je hovadina ako bolo spomenute nosia ich aj ine skupiny ludi.
Schizofrenik: do skoly v kanadach cez zimu??? Myslis origianl vojenske kanady ci len heavy boots? Lebo nosit original vojenske kanady v zime je strasna blbost - tie kovove sroby nadherne vedu chlad priamo k nohe a nepomozu ani dvojite hrube ponozky:/
neee take no nosí ich vrajže českápolícia, bez kovu bez ničoho ja sa tým nariadeniam neviem vynačudovať, veď to je vec rodičov a decka nie učiteľa či školy, to že si zničí ksicht alebo vlasy či nechty veď to je ich vec nie?
u nás na škole s týmto problém nemáme. celá škola je preplnená hopermy, a čo som tam narátal, tak do kopy somnou nosíme na celej škole culty, alebo steely 4!!!
steely: ja a jedna punkerka
culty: jeden vydrbaní nácek u mňa z triedy a potom jedna hermarodita, tiež nacistka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a co, za par tyzdnov je po skole a budes ich moct nosit kolko chces
ked ich maju na nohach nackovia tak to nie je ziadna sranda no a ti, co ich nosia "kvôli hudbe" to snad nejako vydrzia
podla mn je to OK.
som raz mala zelene vlasy(nie cele)a ma poslala domov ze nech to dam dole
este ze tu uz nie je..
nemam slov
hej..s nou?dobre vediet
ja sa asi vratim ku ciernej
a cierna neni ble ale mňam
moze byt?
a nemam rada fialovu
a okrem toho, najlepšia je fialovo-bordová!:p
18-aj ja, ale nepísala som to kvôli sebe, lebo tie moje by snáď nepovažovali za náckovské.. s ružovými šnúrkami
Btw zakazat kanady je hovadina ako bolo spomenute nosia ich aj ine skupiny ludi.
Schizofrenik: do skoly v kanadach cez zimu??? Myslis origianl vojenske kanady ci len heavy boots? Lebo nosit original vojenske kanady v zime je strasna blbost - tie kovove sroby nadherne vedu chlad priamo k nohe a nepomozu ani dvojite hrube ponozky:/
21-na škole nosí prezúvky asi tretina, a takýto metalisti a pod. už vôbec nie...
steely: ja a jedna punkerka
culty: jeden vydrbaní nácek u mňa z triedy a potom jedna hermarodita, tiež nacistka