Vo vztahu zalozenom na dovere nemaju zakazy miesto. Zakazovat mozes sladkosti alebo mobil dietatu v predskolskom veku, nie dospelemu cloveku Takto to fungovat nemoze... aspon nie zdravy vztah dvoch dospelych ludi.
No!
1.Kontakt s opačným pohlavím musí mat nejake hranice.
2. Ten, ktorý si je istý samým sebou, či svojim partnerom nech si dá pozor, aby nebol o nejaký čas “prekvapkany”. Veď rozchody a rozvody existuju a vždy budú. Dôvodom sú neplánovane zblíženia dvoch ľudí.
3. Čiže, čo tým chcem napisat? Zakazovať nie, ale nebyť ľahostajná voči tomu ak frajer/partner sa viac venuje kamarátke ako mne.
@milgamman@Semhamforas@Obsession v podstate suhlasim. forum som zakladal len preto, ze jeden kamos ma za partnerku hentaku stihacku. a kamaratka ma kopu veselych historiek s partnerkami jej kamosov a vzdy sa na tom dost udrbavam ked to rozprava (ano, vyzera velmi dobre. nie, realne tie baby nemaju na co ziarlit). kazdopadne, ziadnu taku stihacku nepoznam osobne, tak som dufal, ze sa tu na birdzi azda nejaka najde a popise mi jej myslienkove pochody
mne moj detsky crush raz povedal, ze oni s frajerkou taketo veci neriesia, lebo ked chce clovek urobit picovinu, tak ju urobi aj tak. a s tym sa stotoznujem. a strasne sa mi ratalo - lebo to je asi jedina frajerka mojho kamarata, ktora brala celu tu situaciu takto ok - ze ked som s nim isla sama na veceru von, tak mu este po telefone radila, kam by sme mohli ist
ja som sice uz na doveru vo vztahu doplatila, ale zase kazdy sme iny a par hnilych hrusiek este neznamena, ze je hnily cely strom. a z mojej skusenosti (a skusenosti ludi v mojom okoli) to vacsinou nie su ti atraktivni kamosi/kamaratky, na ktorych si treba davat pozor
nic zakazovat nikomu nebudem, kludne dam najavo ze mi nieco prekaza a poprosim o iny pristup alebo kompromis.
Co sa tyka tohto, by som partnerovi nic nevravela vobec. Ak by mi toto vadilo, chyba by bola vyslovene vo mne a v mojom egu a sebavedomi cize by som si to isla vyriesit sama so sebou
A hej sice som na takyto pristup "doplatila" ale keby zakazujem bolo by to este horsie + by som mala na naslednom rozchode vinu aj ja. Cize takto si nechavam stit cisty a pripadne picoviny su cisto zo strany druheho. Cize pre mna je podstatny moj osobny moralny kodex voci sebe samej.
ale bola som uz na tej druhej strane
prisla som o par kamosov,ktorych frajerky na mna ziarlili.nehovorim,ze to bolo kvoli atraktivnosti, mozno boli len drbnute co uz.
Moja naj kamoška je veľmi pekná, zábavná a inteligentná baba a frajerky jej kamarátov ju totálne neznášajú a žiarlia na ňu. Pritom ona s tými kamošmi nikdy nič nemala ani nechcela. Tiež mi často o tom rozpráva a celkom ju to aj trápi, lebo nič zlé nerobí a tie baby ju úplne bezdôvodne hejtujú..
@mayben No to tak býva, na mňa často zazerajú frajerky niektorých kamarátov/známych len keď sa bavím s ich priateľom a to pritom nie som ani atraktívna a ani zábavná Nechápem, neviem si predstavit zazerať na chlapa len za to, že sa rozpráva s inou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1.Kontakt s opačným pohlavím musí mat nejake hranice.
2. Ten, ktorý si je istý samým sebou, či svojim partnerom nech si dá pozor, aby nebol o nejaký čas “prekvapkany”. Veď rozchody a rozvody existuju a vždy budú. Dôvodom sú neplánovane zblíženia dvoch ľudí.
3. Čiže, čo tým chcem napisat? Zakazovať nie, ale nebyť ľahostajná voči tomu ak frajer/partner sa viac venuje kamarátke ako mne.
ja som sice uz na doveru vo vztahu doplatila, ale zase kazdy sme iny a par hnilych hrusiek este neznamena, ze je hnily cely strom. a z mojej skusenosti (a skusenosti ludi v mojom okoli) to vacsinou nie su ti atraktivni kamosi/kamaratky, na ktorych si treba davat pozor
Co sa tyka tohto, by som partnerovi nic nevravela vobec. Ak by mi toto vadilo, chyba by bola vyslovene vo mne a v mojom egu a sebavedomi cize by som si to isla vyriesit sama so sebou
A hej sice som na takyto pristup "doplatila" ale keby zakazujem bolo by to este horsie + by som mala na naslednom rozchode vinu aj ja. Cize takto si nechavam stit cisty a pripadne picoviny su cisto zo strany druheho. Cize pre mna je podstatny moj osobny moralny kodex voci sebe samej.
prisla som o par kamosov,ktorych frajerky na mna ziarlili.nehovorim,ze to bolo kvoli atraktivnosti, mozno boli len drbnute co uz.