Medzi ohrozené skupiny patria aj živnostníci, ktorých chce novela donútiť pracovať v pracovnom pomere, ak robia to isté ako zamestnanci. Zamestnanec však stojí zamestnávatela ovela viace ako živnostník a preto sa mnohý obávajú, že stratia prácu... Ministe
Neboj, aj mna uz tato vlada vytaca jak vyvrtku a ide ma rozsklbat, ked citam rozne inteligentne citacie od Tomanovej, Fica,Jahnatka, Urbaniho a spo. Ale jedno ma tesi,ze min. financii neni taky kokot jak ostatni, a nenechal zr(d)eformovat dane. Uz aby isli doprdele, lebo toto neni mozne. A najvacsia haluz je ze im to zere pol slovenska... Fujjj
Aha, no idem asi prebrat so sefom, ze ci vlastne sa mam tesit na nejaku pracu
No a to nieje prva Tomanovej perla... a kebyze len Tomanovej A co robi Viera Tomanova? Uhm... Ministerku prace? Zbytocne nad tym celym polemizovat... Este 3 roky.
Tak tento posahany Zakonik prace nasral aj mna. S robotou som vcelku spokojny. Pracujem vo firme uz treti rok a par krat mi aj zvysili plat, nehovoriac o pravidelnych odmenach a vyhodach. Robim iba nocne smeny. Podla noveho Zakonika vsak zamestnanec nebude moct tahat nocne dva tyzdne po sebe. Dufam, ze sef to bude ignorovat, lebo je trosku bojko. Je tu teda realna sanca, ze vdaka novemu Zakoniku pridem o pracu. Mam ale pocit, ze uz aj teraz je nejaky podobny zakon a ak ano, tak ja ho uz 3 roky uspesne ignorujem. Dufam len, ze je to tak. Inak amen kamen
ehm no tak zakoník práce................ no je to kvázi taký další hurónsky pokrik voci"monompolom a velkým spoločnostiam ktorí vykorisťujú chudobných", fico to vie a pretože väčšina voličov vyrastala v komunizme kedy takéto tvrdenia boli "najpravdivejšie" s asnaží masírovať voličské mogzy. každý kto má trocha inteligencie po 5minutach zhodnotí že je to absolútna hlúposť. z tohto zákoníka akuarat tak vzídu lepšie výhody odborárom. kde to má logiku?? (asi tam kde tomanova verím že práve tých firiem čo stoja za ficovým smerom sa to ani nedotkne.
.... šak my živostníci znesnieme. alebo začneme celoslovensky sportovať ako sa kedysi športovalo vo výmysloch ako nezaplatiť ani korunu štatu(pri daniach), tak sa bude športovať aj v iných odvetviach. hm neviete či už niekto zriadil oficialny trh pre prácu na čierno?
mňa najviac sere že môžeš mať napísanú len jednu zmluvu na pracu... Poto kto čo nové a ako dosiahne ked môže robyť len v jednej firme ,a svoje talenty ,záujmi nebude mať ako prezentovať a marketingovo s nimi manipulovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
No a to nieje prva Tomanovej perla... a kebyze len Tomanovej A co robi Viera Tomanova? Uhm... Ministerku prace? Zbytocne nad tym celym polemizovat... Este 3 roky.
urcena spodna hranica hodnoty gastrolistkov
pretoze zamestnavatel da gl v hodnote 35,-
zo zakona ma povinnost splnenu ale neda sa
za to najest jedna sa konkkretne o LIDL
.... šak my živostníci znesnieme. alebo začneme celoslovensky sportovať ako sa kedysi športovalo vo výmysloch ako nezaplatiť ani korunu štatu(pri daniach), tak sa bude športovať aj v iných odvetviach. hm neviete či už niekto zriadil oficialny trh pre prácu na čierno?