Záleží mi na mojom ex ,aktuálna frajerka ho využíva
S ex sme ostali priatelia ale stále ho milujem a chcem preňho to najlepšie (nemyslím tým práve seba). Pracuje v zahraničí a nikdy nie je doma.Jeho terajšia priateľka ho po dvoch týždňoch vzťahu podviedla na oslave a on jej odpustil.Dozvedela som sa o nej
Dozvedela som sa od nej od jeho známeho že donedávna chodila s chlapmi za peniaze a aj predchádzajúceho partnera stále podvádzala,čo dokonca sama priznala. Jemu tvrdí že sa mení ale neverí jej ani ten jeho spomínaný známy ... Nechceme mu zle ani sa do toho starať ale prosím poradte ako mu máme otvoriť oči čo je zač ? Dokonca na ňu míňa peniaze . Pritom je on viacej v kontakte so mnou ako s ňou a posťažoval sa mi že vôbec sa mu nevenuje a absolútne ju nezaujíma čo robí ako sa má a podobne .
@notme veď praveže ja aj ten jeho bratranec nechceme aby tak dopadol . zistili sme že je to ku.... Este aj on sam to o nej vie a stale veri ze sa zmeni . dokaze sa taka osoba zmenit ?
s tým ty nič nedokáźeš spraviť keď s nim už nechceš byť ty. Proste tá osoba to nebude vidiet aj keby to chce, lebo si EX takže tvoj nazor ho nezaujíma aj keď ty chceš pre neho len dobre a pomáhaš mu ako len vieš aby sa cítil dobre a pripadne mu zlepšiš naladu(ako píšeš). Mozno sa rozídu ale po velmi dlhom čase ked bude velmi dlho nestastny... Je mi luto ale naozaj to ty nedokáźeš zmeniť.
Možno by sa dalo: Prestaň si s tým bývalim priatelom písať a možno pochopí po čase niečo. Lebo ked sa tebe vždy "vyplače na rameno" aj ked je cez internet a podobne, s tým mu len pomozeš udrzať ten vztah dlhsie aj ked urcite sa to skoncí. Ale keď ty mu vzdy zlepšiš náladu a všetko, tak to je ako keby moze znova s nou byť odznova, lebo má vzdy niekoho pri sebe, pokial mu nebudeš zlepsovať náladu a nebudeš pomáhať urcite si to uvedomí skorej. viem co hovorím..... porozmýšlaj nad tým.
Aj keď je to velmi ťažké
tu krasne vidis ten princip ty nepocuvas ludi, ktori ti dobre radia, aby si to nechala tak. a on zase nepocuva teba, ked mu vravis, aby ju nechal tak. ked ty ignorujes dobre rady, ako mozes cakat, ze on ich ignorovat nebude? ked ti to zacnem vnucovat, tak sa na mna nahnevas. a presne to iste sa stane, ked mu s bratrancom budete vnucovat, nech sa rozide. je to privelmi zlozite, vsak? nevadi, nastastie to ma jednoduche riesenie. nechaj to tak.
@mefistofel len je tu este niečo ... Ona jeho podviedla s tym bratrancom ... A potom on ju so mnou cez telefon . viem ze je to divne ale je to tak... Posielali sme si fotky mali sme sex po telefone a boli sme dohodnuty aj na realnom ... A ona mu nato povedala ze ona to ako neveru neberie ... Nikdy by som toto nespravila ale keď vidim ako sa k nemu sprava a este aj to čo spravila na zaciatku ich vztahu ... V najväčšej zamilovanosti čo je na začiatku vzťahu by človek nevedel ani pozrieť na ineho a nieto este s nim nieco mat
@mefistofel a este on sam povedal ze ak to urobi este raz tak s nou konci ... A ze skusi ju nevolat na vecere a tak a ze uvidi ako sa zachova .. Lenze zahrat divadielko na dva tyzdne kym on bude doma nieje ťažke
A co je na tom ze je kurva? Aspon to ma rada. Maju otvoreny vztah to je normalna vec. Nemiesaj sa inym do zivota a zariad si ten svoj... Jeho podvadza frajerka a z teba si urobil butlavu vrbu.
z toho sa clovek musi dostat sam. keby mi par mesiacov dozadu niekto povedal, ze robim picovinu, mohlo by mi to tiez usetrit kopu starosti. ale problem je ten, ze ak by mi to niekto povedal, tak by som ho poslal kade lahsie. nebral by som jeho rady do uvahy.
kym je chlap zamilovany, dokaze prehliadat v podstate cokolvek. a to dokonca aj vtedy, ked si sam uvedomuje, ze to je zle. rady okolia na tom nic nezmenia. ja sam seba povazujem za velmi racionalneho cloveka a, pokial ide o vztahy inych, dokazem si vsimnut aj tu najmensiu znamku nefunkcnosti a povedat "aha, presne kvoli tomuto sa rozidu". malokedy sa mylim. vlastne, takto z fleku mi ani nenapada, kedy som sa naposledy mylil.
v mojom nedavnom akozevztahu som tiez videl kopu takych tych drobnosti, ba dokonca aj velkych veci, o ktorych som si bol na bomby isty, ze sa to kvoli nim rozpadne. proste som to vedel, nemozem si nahovarat, ze nie. a uplne som to ignoroval, dufal som, ze sa mylim a ze to nejako pojde. cuduj sa svete, neslo, dojebalo sa to a mozem si za to len ja sam.
pointa celeho tohoto slohu spociva v tom, ze tvoj ex sa bude snazit realnu situaciu popierat za kazdu cenu, dokonca aj ked bude vediet, ze mate pravdu. takto to funguje, nic sa neda robit. treba tomu nechat prirodzeny priebeh a ked tak mu pomoct az vtedy, ked o to sam poziada. dovtedy ste bezmocni.
Lol. Takze on ju podviedol s TEBOU cez telefon a ty si tu otvaras na nu usta? Chapem ze ma toho na rovasi asi viac ako ty, ale vsetci v tomto trojuholnícku ste tak trošku sisi a jebte na to a chodte od seba vsetci.
Daj mu čas.Skús si s ním už menej písať.Prečo hľadá bútľavú vŕbu v tebe ako v nej.Možno keby sa o takýchto veciach porozprávali medzi sebou tak by to pomohlo...Možno chce okoliu dokázať že má na vzťah.A nemieni počúvať druhých lebo si myslí že mu závidia...skúste jeho vzťah neriešiť neupozorňovať na jej chyby...musí si to všimnúť sám ...lebo to pomôže viac ako to že mu to poviete vy
@clarise mas pravdu. A nasral ma tak velmi že už mu nepomožem vôbec. Hlavne že vcera som mu zadrela ze som bola na rande (vymyslela som si to ) cely vecer bol ofucany a ziarlil
@catherine1212
Keď si tak veľmi rozumiete prečo nie ste potom spolu?Aj on je tvoja bútľavá vŕba či len ty jeho?
Prečo žiarli keď je zadaný?Nemá na to
najmenší dôvod.
Prečo si s ním píšeš?(tu ide o to že keď si s ním nebudeš písať tak mu dáš čas na zamyslenie nad sebou a jeho vzťahom)
Ale chova sa ako dement pretoze akonahle mam byť s nejakym chlapom tak sa oduje ziarli a ostatne . Neviem co si mysli ze ostanem slobodna a verna jemu zatiaľ co on chodi s Humenskou kurvou
@catherine1212 no tak vidíš hovoril som.Vačšina ludí bude vidieť zelenší plot u suseda.....tak to bude skoro vždy.
doležité vo vzťahu aby ťa mal partner rád nie v tom najlepšom a jedine v najlepšom ale aj v najhoršom keď sa ti nedarí, na to si musíš dávať pozor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
chces pomoct si za kokota. Prisiel zato sám ospravedlnil sa a pomahame mu teraz.
Pomoc si musí človek vyžiadať inak to pomoc nieje.
Možno by sa dalo: Prestaň si s tým bývalim priatelom písať a možno pochopí po čase niečo. Lebo ked sa tebe vždy "vyplače na rameno" aj ked je cez internet a podobne, s tým mu len pomozeš udrzať ten vztah dlhsie aj ked urcite sa to skoncí. Ale keď ty mu vzdy zlepšiš náladu a všetko, tak to je ako keby moze znova s nou byť odznova, lebo má vzdy niekoho pri sebe, pokial mu nebudeš zlepsovať náladu a nebudeš pomáhať urcite si to uvedomí skorej. viem co hovorím..... porozmýšlaj nad tým.
Aj keď je to velmi ťažké
kym je chlap zamilovany, dokaze prehliadat v podstate cokolvek. a to dokonca aj vtedy, ked si sam uvedomuje, ze to je zle. rady okolia na tom nic nezmenia. ja sam seba povazujem za velmi racionalneho cloveka a, pokial ide o vztahy inych, dokazem si vsimnut aj tu najmensiu znamku nefunkcnosti a povedat "aha, presne kvoli tomuto sa rozidu". malokedy sa mylim. vlastne, takto z fleku mi ani nenapada, kedy som sa naposledy mylil.
v mojom nedavnom akozevztahu som tiez videl kopu takych tych drobnosti, ba dokonca aj velkych veci, o ktorych som si bol na bomby isty, ze sa to kvoli nim rozpadne. proste som to vedel, nemozem si nahovarat, ze nie. a uplne som to ignoroval, dufal som, ze sa mylim a ze to nejako pojde. cuduj sa svete, neslo, dojebalo sa to a mozem si za to len ja sam.
pointa celeho tohoto slohu spociva v tom, ze tvoj ex sa bude snazit realnu situaciu popierat za kazdu cenu, dokonca aj ked bude vediet, ze mate pravdu. takto to funguje, nic sa neda robit. treba tomu nechat prirodzeny priebeh a ked tak mu pomoct az vtedy, ked o to sam poziada. dovtedy ste bezmocni.
Nemozes inemu cloveku zachranovat jeho sracky zanho, ak sam nechce.
Keď si tak veľmi rozumiete prečo nie ste potom spolu?Aj on je tvoja bútľavá vŕba či len ty jeho?
Prečo žiarli keď je zadaný?Nemá na to
najmenší dôvod.
Prečo si s ním píšeš?(tu ide o to že keď si s ním nebudeš písať tak mu dáš čas na zamyslenie nad sebou a jeho vzťahom)
doležité vo vzťahu aby ťa mal partner rád nie v tom najlepšom a jedine v najlepšom ale aj v najhoršom keď sa ti nedarí, na to si musíš dávať pozor