Na racionálnej úrovni mi je to jedno, lebo viem, že čo si o mne iní myslia, nie je moja vec.
Ale na emočnej úrovni ma veľakrát zasiahne, ak mám pocit, že niekto si myslí o mne niečo, co sa mi nepáči. Ale v posledných rokoch sa to dosť zlepšuje a začínam byť v tomto slobodnejší
asi tak pol na pol .. snažim sa pôsobiť tak aby som sa za seba nemusel hanbiť a popri tom som sám sebou a do veľkej miery ma názory od ludí na ktorých mi nezáleží nezaújimajú
Dlho ma to nezaujímalo a bol som samotár a vyhovalo mi to. Stále do určitej miery som, ale na niektoré veci som zmenil názor a snažím sa viac socializovať, takže mi prirodzene aj viac záleží na tom, čo si myslia iní. Ale dosť záleží na tom KTO a akú má nato “kvalifikáciu”
Mne tak dlho záležalo brutálne na názore iných a toľko problémov to v mojom živote spôsobilo, že som sa skoro znovu nepostavila na nohy. Neexistuje, že by som sa tým ešte niekedy zaoberala, hlavne, keď si uvedomím, aké názory ľudia bežne majú, akí sú, koľko vecí, ktoré sa mne nepáčia robia a podobne.... záleží mi na názore možno 5 najbližších ľudí (a tých si vyberám podstivo) a aj to nie natoľko, aby mi to zabráňovalo slobodnému rozhodovaniu.
Tak zasa, vždy sama sebou byť nemôžem, mám isté hranice, ako napr. že som si včera neľahla na pohotovosti na zem a nerozplakala sa, lebo mi bolo dlho, ale všeobecne mi na názore ľudí extra nezáleží.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale na emočnej úrovni ma veľakrát zasiahne, ak mám pocit, že niekto si myslí o mne niečo, co sa mi nepáči. Ale v posledných rokoch sa to dosť zlepšuje a začínam byť v tomto slobodnejší
keby mal clovek fungoval stylom, ze mu zalezi na nazore KAZDEHO cloveka, tak by vecne nasiel niekoho, kto by nebol s nim spokojny.
keby mal fungoval stylom, ze su mu vsetci ukradnuti, tak by sa nikam v zivote nepohol.
preto mam rada svoj kompromis -
zalezi mi na nazoroch ludi, ktorych poznam a respektujem a na nazoroch hociakych inych ludi mi nezalezi.