... jasné že záleží. ale na to, aby si o mne mysleli niečo dobré, nemusím presne spĺňať ich predstavy do bodky. stačí, keď vidia, že zo mňa vyrastá normálny, fajn človek. nie sú príliš nároční.
Záleží ale stačila by možnosť "Áno" lebo sa snažím byť tým čím chcem byť ja nie čo chcú ostatní a moji rodičia nemajú potrebu plniť si svoje nesplnené sny na mne takže tak
Snažím sa byť tým, čo zo mňa chhceli mať- čiže slušná a podobne, ale čo sa týka záľub, určujem si ich sama, aj keby sa im to nepáčilo. Mám s nimi dobrý vzťah a vedia, že mi môžu veriť, takže preto vychádzame veľmi dobre.
zle moznosti,chyba mi tam cosi medzi-nie som presne to,co sa moji rodicia snazia zo mna mat,pretoze ja mam ine predstavy o zivote, ale na druhu stranu,pokial nejde o veci-toto je osuchane neber to na seba,alebo -toto zjes aj keby si sa na hlavu postavila- tak si dost vazim co si moji rodicia myslia, pretoze su jedni z tych mala co su naozaj sveta skuseni, su veriaci, nie su ozrani ani nefajcia-preto mi v mnohom idu prikladom a casto ovplyvnuju moje myslenie /v dobrom/
Nesnažím sa byť tým čo zo mňa vždy chceli, lebo ani neviem čo to je keďže nikdy nechceli nič konkrétne, ale tak snažím sa aby boli spokojní a mohli byť hrdí
nesnažím sa byť tým, čo zo mňa chcú mať vo všetkých smeroch, ale tak samozrejme, že mi záleží na ich mienke... veď kto má mať o mne lepšiu mienku ako rodičia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
... a inak záleží.. všeobecne mi záleží na tom, čo si o mne ľudia myslia
jednoducho mi na tom záleží.
a za tu poslednu moznost krompacom cez achilovky
nechcel by som, aby boli zo mňa sklamaný alebo niečo také...
A nezáleží mi na tom, čo si o mne myslia vo veci, na ktorej mi nezáleží.
ale ta zas lepsie, jek keby mali vediet pravdu - ze som loser